Förboka starttider innan ankomst

Gästen förbokar själv starttider för spel. Via Ankomstbrevet, som skickas till gästens e-post ungefär en månad innan avresa, så mottager gästen kontaktinformation till samtliga golfklubbar i området. 

Läs mer om starttider

Tidbokning på destinationen

Medlemskap med fri golf Santo Antonio

Gäster som bokat medlemskap med fri golf på Santo Ántonio golfklubb har inga restriktioner när det gäller tidbokning. Starttider bokas direkt med personalen i pro shopen via telefon, e-post eller på plats. Gäster som bokat golfbil, bör boka starttider senast en vecka innan speldatum, eftersom det annars kan vara svårt att få bil. Golfbil till rabatterat pris, för alla gäster med medlemskap på Santo Ántonio, bokas som tillval i steg 3 i samband med bokning.

Läs mer om fri golf

Paket med Flexi-greenfee giltiga på många olika golfbanor

Gäster som bokat paket med greenfeebiljetter giltiga på många olika golfbanor bokar själv sina starttider direkt med personalen i varje pro shop via telefon, e-post eller på plats. Bokningsreglerna skiljer sig mellan olika golfbanor. Läs under länken http://www.golfispanien.se/flexi-gf-portugal vilka restriktioner som gäller för varje golfbana, samt vilka golfbanor som är med i flexi-greenfee paketet.

Övrig information om golf, starttider och golfvärd

Extra greenfee

Gäster kan boka på flexi-greenfee biljetter giltiga på många olika golfbanor i regionen i steg 3 i samband med bokning. Flexi-greenfee biljetter kan inte köpas på plats. Extra greenfeebiljetter kan fördelas fritt mellan gäster som har samma bokningsnummer, man greenfeebiljetterna kan inte användas av någon som inte står på bokningen. Gästen bestämmer själv hur många gånger de önskar att spela på varje golfbana.

Rabatterad destination | Ingen golfvärd

Ingen personal från SoloGolf | GolfiSpanien finns på resmålet, vilket innebär att vi kan erbjuda ett lägre pris till våra resenärer. Information och kvitton som behövs inför vistelsen skickas till resenärens e-post innan avresa. Personal från SoloGolf | GolfiSpanien finns i regionen och nås via chat, e-post eller telefon. Vi arrangerar inga golftävlingar på resmålet.

 
 
 

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil