Genom att gå igenom bokningsguidens sju steg, så är sannolikheten större att du som resenär finner just den destination som passar dig. Det är självklart att inte alla tycker om samma resmål. Önskad reslängd, spelskicklighet, personlighet och resenärens budget är några av de faktorer som styr valet av resmål. 

Vår sökmotor heter "Sök och boka golfresa". Fyll i ankomstdag och önskad reslängd, så presenteras möjliga destinationer och golfpaket. Du som gäst har mycket stor flexibilitet. På alla resmål går det att boka precis det antal dagar som man önskar. Väljer man alternativet Fri Golf, så ingår golf alla bokade nätter. Våra gäster är inte låsta till fasta månader. Önskar du resa och spela golf i 41 eller 136 dagar, så är det inget problem.

När det gäller vissa lägenhetstyper och hotell där det finns ett begränsat antal lägenheter, så kan det under högsäsong vara incheckning och utcheckning efter kalendermånader. Då får resenären besked av sökmotorn att bokningen måste bekräftas av GolfiSpanien och vår personal tar kontakt för att förmedla möjliga datum. Samma meddelande kan man få om det är väntelista för ett visst boende, eller att hotellet måste bekräfta bokningen innan gästen får bekräftelse.

Vissa resmål erbjuder begränsade spelpaket, för den som inte önskar Fri Golf. Vissa spelpaket finns tillgängliga under hela månaden. Andra spelpaket finns endast för 28, 56, 84 och 112 nätter vilket motsvarar 4, 8, 12 och 16 veckor.

För att se flest alternativ från sökmotorn, så ska man välja 4, 8, 12 eller 16 veckor. Är du intresserad av Fri Golf, så spelar ankomstdag och antal önskade dagar ingen roll för sökmotorn.

Önskar du hjälp, ta kontakt med vår personal som kan guida dig.