Hjärtligt välkomna att resa med oss på SoloGolf | GolfiSpanien! Vi använder en dynamisk prislista så att du som kund enkelt ska kunna finna pris via vår sökmotor. Skriv in ankomstdatum och önskad reslängd, samt hur många som ska bo i lägenheten eller hotellrummet, så får ni offert på alla alterantiv som finns tillgängliga.

Nya resenärer som vill ha hjälp att välja destination, brukar sedan besöka vår Bokningsguide. Därefter rekommenderar vi att man laser om aktuella destinationer på vår hemsida. Ta sedan kontakt med vår personal om ni önskar ytterligare vägledning.

Hjälp angående hur man bäst använder sökmotorn för att finna exakt pris, finns på hemsidan Prislista

Nedan följer en förklaring på våra bokningsregler. När det står att bokningen måste bekräftas i steg 2 i samband med bokning, så betyder det nödvändigtvis inte att resmålet är fullbokat, utan att vi måste bekräfta bokningen manuellt för att kunna övervaka antalet resenärer och se så att bokningsbestämmelserna överensstämmer med bokningen. Bokningsbestämmelser finns för att optimera antal gäster på de resmål där det finns en begränsad tillgång på lägenheter eller starttider. Fullför bokningen även om det står att bokningen måste bekräftas. Inom tre dagar får ni svar om er bokning kan bekräftas eller ej. Läs mer om bokningsrestriktioner, möjliga lösningar och alternativ

Detaljerad info om aktuella bokningsrestriktioner på lägenhetshotell och hotell under vintersäsongen 2019-2020

Hemsidan uppdateras allt eftersom fler lägenhetshotell och hotell öppnar för bokning.

Lägenhetshotell Marismas Club |  El Rompido | Spanien

Kortaste bokningstid: 7 nätter
Bokningsperiod: 2019-09-15 till 2020-05-31
Boende: Lägenheter med två sovrum.

Bokningsrestriktioner Lägenhet syd, Lägenhet Väst och Standardlägenhet:
Det finns det inga bokningsrestriktioner när det gäller ankomstdag eller avresedag. Gästen kan fritt välja reslängd och datum.

Bokningsrestriktioner Hörnlägenhet:
Bytesdag för incheckning (ankomst) samt utcheckning (avresa) under högsäsong: Lördag 26/10; 1/2; 29/2 och 28/3.

Under övriga månader finns inga restriktioner när det gäller ankomstdag eller avresedag.

I första hand bekräftas bokningar som är 28 nätter eller längre. Bokningar som inte överensstämmer med bokningsrestriktioner bokas om till lägenhet Syd eller Väst och bekräftas först senare för Hörnlägenhet, om det finns tillgänglighet.

Golfpaket - Fri golf: 14+ nätter; Greenfeepaket: 7-13 nätter

Lägenheter Pine Hills | Vilamoura-VilaSol | Portugal

Kortaste bokningstid: 7 nätter
Bokningsperiod: 2019-09-24 till 2020-04-30
Boende: Lägenheter med ett, två eller tre sovrum
Bokningsrestriktioner: Det finns det inga bokningsrestriktioner när det gäller ankomstdag eller avresedatum. Gästen kan fritt välja reslängd och datum.
Golfpaket - Fri golf 14+ nätter; Greenfeepaket: 7 nätter

Lägenhetshotell Vale da Lapa | Carvoeiro | Portugal

Kortaste bokningstid: 3 nätter
Bokningsperiod: 2019-09-15 till 2020-05-15
Boende: Lägenheter med två sovrum
Bokningsrestriktioner: Det finns det inga bokningsrestriktioner när det gäller ankomstdag för lägenheter i västlig- och sydostlig riktning. Gästen kan fritt välja avresedatum.

Det finns endast ett fåtal lägenheter i sydlig riktning. Bokningar som är längre än 28 nätter prioriteras framför kortare bokningar; bokningar med ankomstdatum under första veckan av en kalendermånad prioriteras framför bokningar med ankomstdag i mitten av en månad. 
Golfpaket - Fri golf: 14+ nätter; Greenfeepaket: 3+ nätter

Lägenhetshotell Vale de Oliveiras | Carvoeiro | Portugal

Kortaste bokningstid: 28 nätter under oktober, november, februari och mars, men bokningar från 14 till 27 nätter kan bekräftas vid mån av plats; 14 nätter under september, december, januari och april.
Bokningsperiod: 2019-09-24 till 2020-04-30
Boende: Lägenheter med ett alternativt två sovrum

Bytesdag för incheckning (ankomst) samt utcheckning (avresa) under högsäsong: Lördag 26/10; 1/2; 29/2 och 28/3.

Utöver lägenheterna i vårt kontrakt, så har vi 10 lägenheter till förfogande för bokningar på 6 veckor eller längre under hösten 2019 för incheckning den 12/10.

Under övriga månader finns inga restriktioner när det gäller ankomstdag eller avresedag.

I första hand bekräftas bokningar som är 28 nätter eller längre. Bokningar som inte överensstämmer med bokningsrestriktioner bokas om till hotellrum eller närliggande lägenhetshotell och bekräftas först senare, om det finns tillgänglighet.

Golfpaket - Fri golf: 14+ nätter; Greenfeepaket: 7-13 nätter

Bokningar med andra ankomst- och avresedatum kan accepteras vid mån av plats. Finner gästen inget flyg som passar med ankomstdatum, så finns möjlighet att bo ett antal nätter på Vale de Oliveiras hotell mot ett tillägg tills lägenheten blir ledig. Bokningar under högsäsong på  6, 10 eller 14 veckor bekräftas enligt bokningsbestämmelserna, och de sista två veckorna av vistelsen bokas på lägenhetshotellet Vale da Lapa. Kunden måste vara beredd att byta boende. Endast i undantagsfall kan Vale de Oliveiras bekräfta och acceptera hela bokningsperioden. Besked ges till kunden under augusti månad.

Lägenheter Gramacho Residences | Carvoeiro | Portugal

Kortaste bokningstid: 14+ nätter
Bokningsperiod: 2019-10-01-2020-05-31
Boende: Lägenheter med ett eller två sovrum alternativt studiolägenhet.
Bokningsrestriktioner: Det finns det inga bokningsrestriktioner när det gäller ankomstdag. Gästen kan fritt välja avresedatum.
Golfpaket - Fri premium golf 14+ nätter

Hotell Islantilla Golf Resort | Islantilla | Spanien

Kortaste bokningstid: 7 nätter
Bokningsperiod: 2019-09-01 till 2019-10-31 | Hotellet håller stängt för renovering från 2019-11-01 och beräknas öppna under mars 2020.
Boende: Hotellrum med halvpension
Bokningsrestriktioner: Det finns det inga bokningsrestriktioner när det gäller ankomstdag. Gästen kan fritt välja avresedatum och reslängd.
Golfpaket: Fri golf från 14+ nätter; Greenfeepaket för korttidsgäster

Lägenhetshotell Leo Deluxe | Punta Umbria | Spanien

Kortaste bokningstid: 7 nätter
Bokningsperiod: 2019-10-01 till 2020-04-30
Boende: Lägenheter med två sovrum
Bokningsrestriktioner: Det finns det inga bokningsrestriktioner när det gäller ankomstdag. Gästen kan fritt välja avresedatum.
Golfpaket: Fri golf 7+ nätter alternativt golfpaket med spel på flera golfbanor