Mat och Dryck

I området runt Vilamoura-VilaSol finns ett enormt stort antal restauranger. Det finns ingen chans att hinna besöka alla. Bara runt Vilamoura marina finns det fler än 100 restauranger och i grannstaden Quarteira finns det nästan lika många. Vi har valt ut några som ligger nära boendet samt några favoriter från Vilamouras marina. I vår informationspärm på plats finns detaljerad information över restauranger och caféer i närområdet.

Restauranger

A Paisagem

Namnet betyder öppna landskap och restaurangen är en fisk- och köttrestaurant precis utanför vid infarten till Vila Sol. Oxfilén kan rekommenderas. Köttet blir grillat och uppskuret vid bordet. Gå dit riktigt hungrig, för det är stora portioner till förnuftiga priser. Gäster som gillar fisk har mycket att välja på, eftersom restaurangen är populär bland fiskälskare i regionen.

Restaurant Moon

Restaurant Moon är en italiensk gourmet restaurant som ligger vid infarten till VilaSol. De har mycket goda kött- och fiskrätter, och är en restaurang som passar bäst när man ska fira någon speciellt eftersom notan brukar bli något dyr om man äter flera rätter.

Restaurant Akvavit

Akvavit ligger vacker i Vilamouras östra hamndel. Längtar ni efter något skandinaviskt, så serveras hemlagade köttbullar, toast Skagen och svensk fisksoppa. Priserna är något höga, men dagens rätt som serveras under lunchtid brukar vara mycket god och prisvärd.

Restaurante-Churrasqueira

Resturatören kallar sig även för kungen av grillad fisk. Mycket väl värt ett besök på graund av måttliga priser och god mat. Är man ingen fiskfantast, så välj deras goda kyckling. Resturangen ligger en bit norr om infarten till VilaSol.

Caféer och barer

DeliCoffee

Nära infarten till VilaSol ligger ett litet franskinspirerat café med färskt bröd på morgonen och mycket goda croissant. Närmaste promenadväg från vårt boende nära klubbhuset är via hål 1 till 8 och sedan vänster ut från golfbanan. Caféet har rimliga priser på diverse baguetter och smörgåsar och självklart serveras olika kaffesorter och goda bakverk. 

Oscars Traditional Pub

Restuarangen är en brittisk pub som ligger vid infarten till VilaSol. Här serveras traditionella brittiska rätter tillsammans med öl och god stämning. Det finns även hämtmat, för dem som vill ha något snabbt att äta hemma.

 
 
 

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil