Varifrån kan jag boka transfer?

Vi har transfer till alla resmål från Faro flygplats. Vi har normalt inte transfer från Malaga flygplats eller Lissabon flygplats, eftersom det blir väldigt mycket billigare att ta hyrbil därifrån jämfört med att boka transfer.

Hur finner jag priset för transfer?

Alla priser för transfer och busstransfer visas via vår sökmotor på hemsidan.

Vad är skillnaden mellan busstransfer och privat transfer?

Skillnaden är att busstransfer endast kan bokas tur och retur till El Rompido. Det är en transfer som delas med andra personer, så viss väntan kan förekomma på flygplats.

Hur vet chauffören att jag betalt transfern?

Kvitto för bokad transfer skickas ungefär 30 dagar innan avresa till er e-post. Skriv ut två kopior av kvittot, och lämna ett kvitto till chauffören för varje enkel resa. Skriv också ut en kopia på bokningsbekräftelsen att spara bland era resedokument under hela resan. Bokningsbekräftelsen innehåller alla detaljer angående er bokade transfer under rubriken Specifikation pris. Där framgår:
Namn på alla resenärer som ska resa med transfern
Var transfer är bokad ifrån och till vilken destination
Vilken tid flyget landar
Vilket flygbolag och flygnummer som resenärer reser med
Vilket resort som bokats
Vilken tid transfern ska hämta upp resenärer för hemresa på destinationen

Jag måste ändra min transfer hem på grund av olycka. Hur ska jag göra?

Vid ändrig med minst 7 dagars varsel, ta kontakt med SoloGolf | GolfiSpanien via e-post. Akuta ändringar ska meddelas direkt till transferföretaget via telefon. Skicka också en e-post till oss på SoloGolf | GolfiSpanien.

Hur finner jag transfern vid ankomst?

All information finns på kvittot för bokad transfer.

Vi är fyra vänner som reser tillsammans. Ska vi båda boka transfer?

Väljer ni privat transfer, så räcker det att ett av paren bokar en transferbil för 1-4 persons. Ni ordnar sedan betalningen emellan er. Uppge e-post till båda par i samband med bokning, så får ni både en kopia på bekräftelsen och kvitto att lämna till transferfirman. För busstransfer, så måste en bussbiljett bokas för varje person.

Räkna ut tiden när busstransfer ska hämta på El Rompido för resa tillbaka till Faro flygplats

I samband med bokning ska gästen uppge när transferbussen ska ankomma destinationen för tillbakaresa till flygplatsen. För att tidpunkten ska bli korrekt, så följ instruktionerna nedan.

  1. Ta fram flygbiljetten och titta på flygtiden då flyget avgår från Faro flygplats.
  2.  Dra ifrån ungefär 2,5 till 3 timmar från avgångstiden för flyget och välj motsvarande tid i rullistan i samband med bokning.
  3. Busstransfer lämnar normalt destinationen endast en gång per timme. Aktuella busstider finns förvalt i vår sökmotor.

Vid internationella flygresor, så rekommenderar flygbolagen att kunden ska vara på plats 2 timmar innan avresa för incheckning. Transfertiden tar 1,5 timmar. Tidsskillnaden mellan Spanien och Portugal är en timme.

Transferbolaget önskar 30 minuter tillgodo, om det är en trafikolycka, gränskontroll eller andra omständigheter som kan försena transferresan.

Om flyget avgår från Faro flygplats kl. 18:00, så hade den bästa tiden för upphämtning på destinationen varit kl. 15:00 (18.00 – 03:00 = 15:00). Transfertiden tar 1,5 timmar, vilket innebär att transfern bör vara framme senast 16:30. Tidsskillnaden mellan Spanien och Portugal är 1 timme, vilket innebär att transfern är framme 15:30 portugisisk tid. Incheckningen startar normalt först kl. 16:00. Det innebär att gästen och transferbolaget har 30 minuter tillgodo för oförutsedda problem eller förseningar, innan incheckningen startar. Om busstransfern endast avgår 14:40 eller 15:40, så rekommenderar transferbolaget att kunden, i detta exempel, ska välja tiden 14:40. 

Räkna ut tiden när transferbolaget ska hämta på destinationen för resa tillbaka till Sevilla flygplats

  1. Ta fram flygbiljetten och titta på flygtiden då flyget avgår från Sevilla flygplats.
  2.  Dra ifrån 3,5 timmar från avgångstiden för flyget och välj motsvarande tid i rullistan i samband med bokning.