Var kan jag hyra golfvagn?

Via SoloGolf | GolfiSpanien kan du boka och hyra rabatterad golfvagn med tre hjul. Det är betydligt billigare än att hyra via golfklubben, som dessutom oftast bara erbjuder vagnar med två hjul. Den största fördelen att hyra via SoloGolf | GolfiSpanien är att man kan rulla golfbagen och vagnen hem till lägenhetshotellet varje dag på de resmål där man kan gå till och från golfbanan.

Våra golfvagnar med tre hjul bokas i samband med bokning av golf och boende i steg 3. Har gästen redan bokat, och önskar att komplettera med golfvagn eller elvagn, så visas alla priser under Mina Bokningar .För att lägga till ett tillval, ta kontakt via e-post ekonomi@golfispanien.se. Gästen får ett kvitto för betald golfvagn ungefär 30 dagar innan avresa. Kvittot innehåller all information som behövs inför mottagandet av vagnen.

Var kan jag hyra elvagn?

Via SoloGolf | GolfiSpanien kan du boka och hyra elvagn. Elvagn bokas tillsammand med boende och golf i steg 3 under bokningsprocessen. Gästen får ett kvitto för elvagnen ungefär 30 dagar innan avresa. Kvittot innehåller all information som behövs inför mottagandet av elvagnen.

Finns det golfvagn att hyra via klubben?

Alla golfklubbar hyr också ut golfvagnar. Klubbarnas vagnar behövs aldrig förbokas.

Kan jag bestämma mig om jag vill hyra vagn när jag är på plats?

Golfklubben har alltid vagnar att hyra ut. Önskar du hyra vagn via oss, så är det liten chans att vi har någon ledig vagn, så vida du inte förbokat. Dessutom tillkommer en administratinsavgift på 5 € per vagn.

Jag är beroende av golfbil, var finns det månadshyra?

Vi har rabatterade priser på golfbil för våra gäster på samtliga resmål, men vissa destinationer är betydligt billigare än andra och några erbjuder månadshyra. Priserna gäller alltid per golfbil, och det finns plats för två bagar och två personer på varje golfbil.

På hemsidan för varje enskild destination finns information om golfbil. Aktuella priser och bokningsprocedur får gästen via Ankomstinformation, som skickas ungefär 30 dagar innan avresa. Ska ni spela flera olika golfbanor, så är det alltid bra att ha med ett läkarintyg, om rabatt erbjuds.

Behöver jag förboka golfbil?

Det finns golfbil att hyra på alla golfklubbar. Golfbil bokas och betalas direkt till golfklubben. På vissa destinationer erbjuds rabatterad golfbil i steg 3 i samband med bokning. Om golfbil behöver bokas innan ankomst, så finns kontaktinformation till golfklubben och priser för golfbil i Ankomstinformationen, som skickas ungefär 30 dagar innan avresa till gästens e-post.

Korttidsgäster, som reser en vecka eller kortare, ska meddela oss att de önskar golfbil, så bokas det tillsammans med starttider. 

Kan jag vara med och tävla om jag använder golfbil?

Självklart kan gäster som åker golfbil vara med på alla våra tävlingar. Vi försöker lotta ihop gäster med golfbil när det är möjligt. Det är speciellt viktigt när gästerna inte har månadshyra, eftersom två personer då kan dela på kostnaden för golfbilen. Gäster, som har månadshyra av golfbil, brukar meddela vår personal deras önskemål när det gäller lottningen. 

Får man köra bil på fairway?

Det brukar aldrig vara något problem att köra på fairway, förutom om det varit ett längre regnoväder, vilket inte händer varje år. Vi rekommenderar dock alla våra gäster som kör golfbil att använda vägarna på golfbanan i så stor utsträckning som möjligt, för att minska slitage på fairway och ruff. Vi rekommenderar också gäster som kör golfbil att använda 90-graders regeln. Självklart gäller andra regler för dem som på grund av skada eller sjukdom inte kan gå från vägen för golfbilar fram till bollen.