Jag vill spela på en golfbana där det sällan är kö utan behov för tidbokning. Vart ska jag resa?


La Monacilla och Bellavista kommer att vara paradiset för dig. Där finns inga lägenheter och inget hotell vid sidan av golfbanorna, så det är ingen kö på dagarna. De spanska medlemmar spelar på förmiddagarna på helgerna. Under december och januari är det nästan aldrig kö på något av våra resmål och mycket stor tillgänglighet på golfbanorna.

Jag vill bo med halvpension. Var ska jag boka?

Gäster som bokar hotell har ofta halvpension inkluderat i priset. Populära golfhotell med halvpension finns på Islantilla och El Rompido, där maten är mycket omtyckt. Det går även att boka på halvpension som tillval på lägenhetshotellet Marismas Club i El Rompido. Vi rekommenderar normalt inte halvpension till gäster som bokar långa perioder, för på många lägenhetshotell finns möjlighet att köpa rabatterade frukost- och middagskuponger via vår personal eller i samband med bokning. Frukost- och middagskuponger kan gästen använda när de önskar, eftersom de inte är bokade för ett visst datum.

Jag vill bo med ugn och mycket utrustning i köket. Vad ska jag välja?

Under varje boende finns en inventarielista där man kan se all köksutrustning och vitvaror. De allra flesta av våra boenden är välutrustade och har ugn.

Jag är allergiskt mot tallspinnare. Var är bäst för mig att resa?

Tallspinnare finns över hela Europa, och är ett problem för allergiker under januari, februari och ibland även i mars månad. Via vårt informationsmaterial finns tips på hur allergiker ska undvika besvär. Golfbanorna i Portugal och Spanien sprutar mot tallspinnare. Antalet spinnare varierar varje år, och är mindre de år det kommer mera nederbörd eller året efter en vintern med riklig nederbörd. Få gäster har varit allergiska mot tallspinnare de senaste åren. Tallspinnare finns också i Skandinavien, bland annat på Gottland och Bornholm.