Ytterligare en säsong har medfört nya anteckningar i historieböckerna. Vi minns alla härliga möten och upplevelser vi haft  med gästerna i Carvoeiro, och vill samtidigt tacka för denna vinter.

Fantastiska golfresultat och oavgjort i matchen mellan damer och herrar

Vi noterade många exceptionella prestationer i samband med våra golftävlingar. Henry Evensen, Toril Skoglund, Lars Rolandsson, Anne Johansson, Ola Edström, Kerstin Skogsfors, Louise Fjellman, Björn Nordenhammar, Thomas Weslund, Ros-Marie Larsson Eva Almtorp, Anette Wilhelmsson, Anne-Britt Bråten, Ivar Knoth, Henry Evensen, Else Knudsvik, Anne Hjelvik, Thomas Nilsson, Björn Larsson och Anne Hjelvik. Henry Evensen och Anne Hjelvik vann två gånger var och är säkerligen laddade för att komma tillbaka för nya statyetter.

Frank och Ylva Ringfelters Irish Greensome resultat,  59,2 netto och endast 4 över par, kommer säkerligen att bestå en längre tid.

Några lördagar har vi spelat match Tjejerna-Killarna. En jämn, uppskattad kamp som under hösten vanns av damerna, men som herrarna sen fick revange på under våren.

Stort intresse och deltagande

Det har varit när 100% uppslutning i samband med samtliga arrangemang så som träningar, utflykter och middagar, vilket varit så roligt. Vi är också så glada för att vi fått tillgång till en större lokal där vi kunnat arrangera aktiviteter under våren. Vinprovning och musikquiz har varit mest uppskattade, och nya, liknande aktiviteter återkommer nästa vinter. Flera gäster testade också sina styrkor och svagheter i samband med ett TPI test, och fick feedback på vilka styrkor som kan förbättra för att öka slaglängden.


Det har varit ett nöje att få arbeta och umgås med alla gäster. Vårt  motto är att vi finns för er i första hand!


Vi önskar er alla en härlig golfsommar.   
Hälsningar Thomas och Camilla