Säsongens sista tävlingen är spelad på Costa Esuri. Det har varit en mycket trevlig vår med många härliga golfrundor och middagar.

Förutom att umgås på golfbanan, så har vi även njutit av god mat tillsammans. Vi har serverats bra mat på golfklubben, men höjdpunkten var kycklingfesten, när vi hämtade nygrillade kycklingar från en populär restaurang i Ayamonte.

Första delen av vintern 2017-2018 bjöd på riktigt bra väder. Istället för start sol och värme i slutet av februari och mars, så kom det oväder efter oväder. I norra Europa har det kommit oerhörda mängder snö, men i Spanien har vi fått nederbörd. Våra tävlingar har därför spelats i mycket varierat väder, men våra gäster har alltid visat glada miner och det har varit bra stämning. Det goda humöret hos alla har bidragit till många fina resultat under tävlingarna. Samtliga gäster har under säsongen varit med och vunnit någon tävling. Vi gratulerar alla pristagare.  

Månadens Golfare

Den mest prestigefyllda tävlingen varje månad kallas för Månadens Golfare, och spelas som individuell slaggolf över 18 hål. Månadens golfare i februari vanns av Carina Grimberg på 69 slag netto. Carina har spelat stabilt och bra hela våren.

Månadens golfare i mars spelades i solsken, men med mycket kraftig vind. Alla kämpade bra, men den som behärskade den hårda vinden bäst var Anne-Marie Lindegaard, som gick på 74 slag netto. Hon blev därmed vinnaren av månadens golfare i mars.

Till sist, så vill personal på SoloGolf | GolfiSpanien och er golfvärd Anton gratulera alla pristagare och tacka för säsongen och många fina dagar på golfbanan. Vi önskar er alla en underbar sommar.


SoloGolf | GolfiSpanien