Hösten bjöd på magisk värme och fantastiska gäster. Våren bjöd på ostadigare väder men stadigt lika trevliga gäster. Vi förstår varför det är så många återvändande gäster. Så många trevliga gäster, så många pärlor till människor och så mycket golfglädje. 

SoloGolf | GolfiSpaniens motto för säsongen har varit att slå längre. Det har vi tagit fasta på och all fysisk aktivitet i vår regi har gått ut på att öka rörligheten i skuldror och ryggraden. Vilken träningsglädje ni gäster visade. Det var med glad vilja att öka smidighet och stryka som vi maxade antalet deltagare under högsäsong. Trots lånad utrustning från El Rompido, så var vi fler deltagare än vi hade BungyPump stavar.  

Tävlingar

Janne har gjort sig vida känd över Pestanas banor med sin "lila tävlingsväska med dragkedja". Sedan han fick sin nya väska försvann inte ett enda scorekort och alla tävlingar blev korrekt genomförda. 

Det hinns med många tävlingar under en säsong och deltagandet var alltid störst i lagtävlingarna. En lagtävling kommer av vinnarna att sent glömmas. 20 februari 2018 på Pinta spelades en scramble där varje deltagare skulle medverka med tre utslag var. Efter 9 birdies slutade resultatet på 53,9. Laget som kom tvåa sken som solar när de kom in och kände segersötman hägra med ett resultat under 60. Tyvärr fick vi säga till dem och hatten av för ett svårslaget resultat under 55.

Blandat 

Att vara vardagssmart under hela året är bra och som inspiration för att vara det ordnades några Dampromenaderna under våren som blev lyckade då vädret var med oss. Nu har ett antal av våra gäster härliga rörlighetsövningar som kan göras som komplement till golfspelandet. Tack alla ni som var med och lycka till och njut av er ökade rörlighet. 

Till slut vill vi tacka för ett fantastisk deltagande på alla prisutdelningar. Tacksamma pristagare, golfspelare och mängder med glada dråpligheter har varit till glädje för oss som golfvärdar.. 

Vi tackar alla gäster för roligt och bra spel, härliga kommentarer och så fantastiskt mycket humor och inre solsken hela under hela säsongen. Vill ni se alla resultat så finner ni dem på hemsidan.

Kerstin och Janne

SoloGolf | GolfiSpanien