Sista tävlingen för säsongen 2017 är spelad på Costa Esuri. Det har varit en mycket trevlig säsong med massa bra resultat, härliga rundor i solen och festliga sammankomster.

Segrare från Sverige, Norge och Danmark

Det har varit många fina scorer i samband med våra Order of Merit tävlingar från flera av våra gäster. Det är positivt att många är med och delar på prispengarna.  Självklart spelade några lite bättre än andra, men det var ändå en stor spridning bland pristagarna. När det gäller vinnare av Månadens Golfare så har vi segrare från alla tre skandinaviska länder: 2 segrar till Sverige, 1 seger till Norge och 1 seger till Danmark.

Månadens Golfare i februari vanns av Bertil Sjöö på 9 poäng i hcp-klassen 0-20. Leif Astor Svendsen vann klassen 20,1-36 på 25 ranking poäng. Under mars månad så vann Benz Karlsson klassen för gäster med lägre handicap på 23 Poäng, medan Niels Kristian Skov vann klassen 20,1-36 på 32 poäng.

Stort grattis till alla pristagare under säsongen. Alla som har deltagit har kämpat väl och vi har tillsammans haft oavsett resultat. Det har varit många njutningsfulla dagar i solskenet ute på golfbanan och härligt sällskap. Vädret har varit riktigt bra under hela vårsäsongen. Det har också blåst något mindre än vanligt, vilket gjort det lättare att kontrollera golfbollen.

Vi har haft flera olika sociala tävlingar där vi har spelat en mängd olika spelformer. Socialgolfen tycker vi är ett ypperligt tillfälle att lära känna alla gäster som finns på destinationen och kanske få spela lite roliga spelformer som man inte får testa på sin hemmaklubb under sommaren.

Vi vill utrycka stort tack till säsongens gäster för många trevliga dagar på banan, men framför allt också för våra middagar och After Golf. Vi har under säsongen haft två trädgårdsfester med vin och cava samt tilltugg och paella.

Personalen på SoloGolf | GolfiSpanien, och Rasmus som varit golfvärd under säsongen,  tackar alla våra gäster för i år och önskar er alla en trevlig sommar!

SoloGolf|GolfiSpanien