Säsongens sista tävling på Vila Sol är spelad. Gästerna avslutade med lunch på restaurang Akvavit i Vilamoura, som serverade en härlig och varierad tallrik med Skagenröra, tre sorters sill, räkor, rökt- och gravad lax med tillbehör samt en liten ostbricka.

Under säsongen har så gott som alla gäster med liv och lust deltagit i våra 41 tävlingar, fördelade på 21 par- eller lagtävlingar, 18 singeltävlingar samt två matchcuper. Under december månad genomfördes tävlingar med deltagare från både Vila Sol och Carvoeiro.

Även om herrarna vann 11 av 18 singeltävlingar så var det damerna som totalt sett samlade ihop flest poäng på Order of Merit. Totalsegrare i OoM för klassen 20,1-36 blev Anci Hedin och segern i klass 0-20,0 gick till Kerstin Rydén-Holmqvist. Ett 40-tal gäster har någon gång fått ta emot ett 1:a pris för par- eller lagtävlingar. Mest dominerande i detta sammanhang har Kai Jacobsen varit med sex segrar, varav tre i partävlingar med hustru May Lisbeth som partner.

Segrarna för Månades Golfare var ganska jämnt fördelade mellan damer och herrar. Två spelare, Kai Jacobsen och Kerstin Rydén-Holmqvist, bärgade vardera två vinster. Övriga troféer vanns av Morgan Nilsson, Ulf Eriksson och Anci Hedin.

Två matchcuper i spelformen Bästboll Match har genomförts. Höstcupen vanns av paret Jonny Andersson och Morgan Nilsson, som besegrade paret Harriet och Lennart Rudblom med 3/2. Vårcupen slutade även den med resultatet 3/2.  Herrarna Folke Bågstam och Anders Hedin besegrade damerna Gudrun Bågstam och Kerstin Rydén-Holmqvist i finalen.

Under säsongen gjorde Åke Holmqvist hole-in-one under en runda på Gramacho. Inga övriga HIO registrerades, men det fanns mycket annat att fira efter rundorna. Vi ser fram emot fler pricksäkra slag nästa vinter och önskar alla gäster hjärtligt välkomna tillbaka.

SoloGolf | GolfiSpanien