Många härliga golfrundor har spelats på den fina golfbanan La Monacilla under vinterhalvåret. Banans utmärkta kondition skapade förutsättningarna för många av de bästa resultaten som vi har upplevt under någon säsongen. Det är många  spelare som gått under sina handicap.

Våra sociala tävlingar har varit varierande, roliga spelformer där lagspel har premierats.  Många av dessa tävlingar har varit skapade av personalen på SoloGolf | GolfiSpanien för att främja umgänge och lära känna andra gäster. Det är alltid extra trevligt om så många spelare som möjligt kan vara med och bidra till lagresultatet och nästan alla vågar att delta.

Order Of Merit spelades i två handicapklasser. Bengt Lilliehöök (0-20) blev Månadens Golfare både i oktober och november 2015. Elisabeth Orrby (20,1-36) vann oktober 2015 och Gun Bergqvist (20,1-36) vann november 2015. Segrare i februari 2016 blev Gunder Fasth (0-20) och Kerstin Erlansson (20,1-36). Segrare i mars 2016 blev Bengt Lilliehöök (0-20) och Gun Bergqvist (20,1-36). Vinnare  av Årets Golfare blev Bjarne Klock (0-20) samt Lars Juhlin (20,1-36).

Trivsamma aktiviteter vid sidan av golfen har också varit populära bland våra gäster. Ingen ville missa Cava på hotelltaket. Tävlingsmomentet fanns även på vår fantastiska playa i form av strandvarpa med efterföljande tapaslunch. Under säsongen har vi haft många, trivsamma gemensamma middagar där det var 100 % uppslutning. Ett stort antal goda tapas har vi också avnjutit tillsammans.  

Tack alla gäster för denna säsong. Vi önskar er fortsatt trivsam golf i sommar och välkomna tillbaka.

SoloGolf | GolfiSpanien