256 gäster har haft topplaceringar och fått Order of Merit poäng

Sista tävlingen på El Rompido har spelats för denna vintersäsong. Det har varit ett fantastiskt roligt år med många olika deltagare på våra tävlingar, extra roligt att många nya som inte tävlat förut är med och provar på.

Vi har haft hela 256 golfare som gjort topplaceringar och fått poäng på OoM, varav 17 av vinnarna har haft resultat bättre än sitt handicap. Den bästa scoren vi fått se är smått otroliga 62 slag netto. Totalt var det 26 olika vinnare. Endast en spelare har lyckas att vinna mer än 1 gång. Det var Lillian Krokan som tog hem hela 3 segrar. Till alla er som inte fick någon OoM poäng denna vintersäsong, önskar vi lycka till nästa säsong.

Månadens Golfare

När det gäller Månadens Golfare så har det varit många jämna kamper om troféerna. Det har ofta avgjorts på den sista deltävlingen och ibland på sista hålen. Ett stort grattis till månadssegrarna Lillian Krokan, Anders Pettersson, Lennart Parnestam, Åke Hansson, Kjell Wallgren, Louisa Carlbom, Thore Olofsson, Jossi Lund, Ragnhild Knedahl, Ann-Marie Dahl, Marita Johansson och Håkan Lundmark, som alla spelat exceptionellt bra golf här på El Rompido. Av 14 möjliga troféer, så var det bara en person som lyckades vinna två gånger, och det var Kjell Wallgren. Alla andra troféer gick till olika vinnare vilket tyder på tuff konkurrens och många som spelar bra golf.

Årets Golfare

När det gällde Vinnare av OoM för hela vintersäsongen, så var det länge jämnt ända tills Ann-Marie Dahl började rada upp topp placeringar och drog ifrån i hcp grupp 0-20.  Ann-Marie Dahl fick ihop 197 poäng. I hcp grupp 20,1-36 så såg det länge ut som att Kjell Wallgren skulle vinna, då han varit i ledningen från och med januari. Men i och med att Kjell åkte hem i mitten av mars, så  lyckades Lillian Krokan passera. Lillian vann flera tävlingar och  slutade i april som ohotad segrare med sina 186 poäng.

Tävlingar och aktiviteter

Under säsongen har våra gäster provat på flera spelformer som man inte brukar att spela hemma, som Bästboll Speciale och Spansk slaggolf, som vi självklart fortsätter med även nästa år. Vi har inte fått vara med om någon hole-in-one under tävlingarna, men gästerna har presterat massor av birdies. Det har varit stor uppslutning på våra aktiviteter som golffys, bungypump, middagar och vattengymnastik.  Vi fortsätter även nästa säsong med regelquiz i samband med vissa socialkvällar, eftersom det blev livliga diskussioner och många gäster fick lärdomar som senare kunde utnyttjas på banan.

Vi blickar framåt mot nästa säsong och är i full gång med planeringen. Många gäster har redan bokat och längtar tillbaka till El Rompido.  Vi tackar för en fantastisk säsong och hoppas vi ses igen till hösten.

SoloGolf |GolfiSpanien