Tävlingssäsongen 2016 på Costa Esuri

Sista tävlingen för denna säsong har nu spelats på Costa Esuri. Det har varit en mycket trevlig säsong med många spännande tävlingar och goda middagar.

Det har varit många bra resultat under säsongen och nästan alla har lyckats plocka poäng under våra Order of Merit tävlingar. Det tycker vi är väldigt kul.

Tävlingarna har varit mycket jämna, och vi har fyra olika vinnare av Månadens Golfare.
Under februari vann Bo Hartzell hcp-klassen 0-20. Hcp-klassen 20,1-36 vanns av Carina Grimberg.
Under mars månad vann Anne-Marie Möllergaard hcp-klassen 0-20. Hcp-klassen 20,1-36 vanns av Leif Astor Svendsen.

Årets Golfare blev även denna säsong Carina Grimberg, som har spelat otroligt bra golf under sin tid på Costa Esuri. Carina har vunnit hälften av tävlingarna som hon har ställt upp i och i övrigt nästan alltid placerat sig topp tre.

Stort grattis till alla som har vunnit priser. Till alla gäster som inte lyckats vinna något pris, så vill vi säga att det viktigaste är inte priserna utan motion, utmaning och socialt umgänge.

Det har även spelats flera sociala tävlingar där vi provat på flera olika spelformer. Spelformer som man sällan får möjlighet att testa på sin hemmaklubb. Vi tycker att våra sociala tävlingar är en bra möjlighet att lära känna nya människor och att prova på tävlingsspel, för alla dem som aldrig tävlar på hemmaklubben.  

Det har slagits många fina slag denna säsong, men årets slag och prestation går till Marianne Sjögren Iversen som gjorde hole-in-one på det svåra hål 12 över vattenhinder till en mycket ondulerad green. Grattis Marianne! Vi vill tacka alla gäster och önskar er en underbar sommar.

SoloGolf | GolfiSpanien