Vila Joya

Har ni drömt om att äta på en restaurang som har två Michelinstjärnor och har ordenligt med pengar över för resten av semester, så varför inte njuta av maten och utsikten på Vila Joya restaurang, Den är rankad bland de 50 bästa restaurangerna i världen och anses av många vara Portugals bästa restaurang. Vila Joya ligger vid Praia de Galé. 

Salgadosmar

Omtyckt restaurang en kort promendad från Vila das Lagoas med typiskt portugisiska rätter som specialitet. Njut av deras goda räkor och goda fiskrätter.

Os Salgados

Restaurangen är en populär liten restaurang med perfekt läge vid havet. Grillad fFisk och skaldjur är mest populärt på menyn.

Pedras Amarelas Restaurante

Njut av färsk,grillad fisk, bläckfisk, musslor och underbara fiskrätter och skaldjur. Restaurangen ligger vid stranden och bjuder på en fantastisk utsikt. De serverar även trevliga drinkar, som caipirinha och mojito, för gäster som inte vill äta utan bara prata och umgås.   

O Amigo

Enklare restaurang med lunchmeny och god kyckling piri-piri. Maten är prisvärd och bättre än dekoren.
 

Restaurante Teodósio - Rei dos Frangos

Kan en restaurang som bara har en varmrätt på menyn vara en av Algarves mest framgångsrika? Det går om rätten är kyckling piri-piri med pommes och tomatsallad. Hit vallfärdar portugiser och turister. På Teodósio är grillad kyckling en underbar och mycket smakrik upplevelse. Ofta är det kö för att få bord, trots att det finns plats för många hundra personer. Vi rekommenderar att ni delar på en tarta de nata och på husets tarta de amendoa, som är en seg form av toskakaka och som passar utmärkt till en kopp kaffe efter maten. Teodósio - Rei dos Frangos ligger i Guia, precis norr om väg N-125 och rondellen med hönor och vindruvor. 

Restaurante Veneza

Är vin er passion, så missa inte Restaurante Veneza i Paderne som ligger norr om motorvägen och Albufeira. Här finns mer än tusen olika viner att välja till maten, och personalen hjälper er gärna välja ut några flaskor för att köpa med hem. Restaurangen serverar portugisiska specialiteter. Här får man vägledning angeånde vilka viner som passar bäst med varje rätt, och vilket portvin som passar bäst med desserten. Kom ihåg att ta med någon som kan skjutsa er hem.

 
 
 

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil