Salgados är en utmärkt destination för golfaren som önskar en bekväm longstay och att bo nära havet. Salgados fina 18-hålsbana ligger inom några minuters gångavstånd från boendet och stranden. Till Salgados tar det ungefär 40 minuter med bil från Faro flygplats och 2,5 timmar från Lissabon flygplats. Bokar man vår transfer från Faro flygplats, så klarar man sig bra utan hyrbil. Närmaste mataffär finns femhundra meter från boendet. Det finns möjlighet att åka gratis transfer till Morgado och Álamos, två golfbanor som ligger drygt 25 minuter bort från lägenhetshotellet. Hotellet erbjuder också gratis transfer två gånger per dag till Albufeira.

Kampanj

Alla golfpaket för 14 nätter eller längre är rabatterade och nu ännu mer prisvärda.

Våra gäster, som spelar Salgados golfklubb på förmiddagen, har möjlighet att gratis spela ytterligare hål under eftermiddagen på Salgados golfklubb, vid mån av plats. Eftermiddagsrundan kan inte förbokas. Ta kontakt med personalen i pro shopen efter förmiddagens spel.

Våra gäster kan via personalen på Salgados golfklubb byta en 18-håls greenfeebiljett mot två greenfeebiljetter för 9 hål. Greenfeebiljetterna gäller endast på Salgados golfklubb. Under perioden 16/11 till 15/2 så kan greenfee biljetterna för 9 hål användas alla dagar efter kl. 12:00. Under perioden 16/2 till 31/5 så kan greenfeebiljetterna för 9 hål användas alla dagar efter kl. 16:00. 

Golf

Gäster som bor på Salgados har golfpaket som inkluderar spel på golfbanorna Salgados, Alamos och Morgado. Gästen bestämmer själv hur greenfeebiljetterna ska fördelas mellan de tre golfbanorna. Det finns också möjlighet att köpa till extra greenfeebiljetter som är giltiga på Salgados, Morgado och Alamos till ett mycket reducerat pris i samband med bokning. Läs mer om tidbokning, extra greenfee och golfvärd. 

Longstay gäster, som bokar 91 nätter eller längre, kan även välja alternativet med medlemskap enbart på Salgados golfklubb. 

Närområdet

Från Salgados tar det bara några minuter att gå till stranden. Vill man ut och promenera, så finns det vackra gångstigar på träbroar över sanddynorna. Det finns tre populära stränder i området och flera restauranger nära havet. Salgados naturreservat, som bara ligger några minuters promenad bort från golfklubben, är en populär plats för fågelskådning och här har 150 olika fågelarter identifierats.

De dagar ni inte önskar att spela golf, så finns det massor att göra. Algarve shopping ligger 15 minuter bort med bil, och det är en av regionens bästa och största shopping center. Det finns möjlighet att hyra cykel och boka aktiviteter som sport fiske, båtturer, vattenskidor, dykning och ridning. Vill man ta det lite lugnare, så rekommenderar vi en tur till Albufeira med hotellets transfer och ett glas vin på någon trevlig restaurang.

Boende

Våra gäster bor på ett modernt lägenhetshotell, Vila das Lagoas, som har fina och välutrustade lägenheter. Alla lägenheter har två sovrum och två badrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Varje lägenhet har luftkonditionering för värme eller kyla.  Lägenheterna har utsikt över lägenhetshotellets trädgårdar alternativt det stora poolområdet.

Från lägenhetshotellet tar det bara några minuter att gå till stranden. Vill man ut och promenera, så finns det vackra gångstigare på träbroar över sanddynorna ovanför de tre populära stränderna. Det finns en del restauranger längs stranden. Salgados naturreservat, som bara ligger några minuters promenad bort från golfklubben, är en populär plats för fågelskådning och här har 150 olika fågelarter identifierats.

De dagar ni inte önskar att spela golf, så finns det massor att göra. Algarve shopping ligger 15 minuter bort med bil, och det är en av regionens bästa och största shopping center. Det finns möjlighet att hyra cykel och boka aktiviteter som sport fiske, båtturer, vattenskidor, dykning och ridning. Vill man ta det lite lugnare, så rekommenderar vi en tur till Albufeira med hotellets transfer och ett glas vin på någon trevlig restaurang.

Lägenhetshotell i området

Vila das Lagoas är ett lägenhetshotell som ligger femhundra meter från klubbhuset på golfklubben Salgados och den vackra stranden med samma namn. Hotellet erbjuder gratis transfer till golfbanorna Álamos och Morgado, samt gratis transfer till staden Albufeira. Det är nära till matbutik, så det är lätt att klara sig utan hyrbil. Lägenheterna med två sovrum och två badrum är moderna och rymliga på 120 m2, och det finns mö... Läs mer »
 

Hotell i området

Hotell Dunas Suits ligger precis intill sanddynorna vid Salgados strand. Från hotellet har man fantasisk utsikt över havet. Hotellet ligger endast några minters promenad från golfbanan Salgados, 40 minuter från Faro flygplats och drygt 10 minuter i bil från Albufeira. En stor frukostbuffé ingår i priset, och det finns även möjlighet att boka på halvpension där middag inklusive en dryck ingår. Dubbelrummen är fina med mo... Läs mer »