Salema är en destination för golfaren som önskar att bo nära havet i lägenhet av hög standard och i rofyllda omgivningar. Här råder lugnet under vintern. Salema är en liten fiskeby, som har en populär och vacker strand. Om sommaren är det fullt av solbadare i byn, men under vinterhalvåret är det inga problem att njuta av livet i ett lugnt tempo. Läsa en bok på balkongen eller ta ett glas vin vid någon av restaurangerna vid stranden. Den som vill vara aktiv har mängder av vandringsleder att välja mellan, och ingen bör missa en promenad längs de branta klipporna. 

Gäster som bokar Salema Beach Village kan välja mellan golfpaket med spel på flera olika golfbanor i regionen eller fri golf på Santo Antonio. Golfbanan Santo Antonio ligger 3 kilometer bort från boendet. Här kan man fortfarande spela utan större trängsel, på den annars så fullbokade Algarvekusten. Golfklubben erbjuder förmånliga priser på långtidshyra för golfbil, som bokas på som tillval i steg 3 i samband med bokning. Gäster som bokat medlemskap med fri golf på Santo Ántonio golfklubb har även möjlighet att boka på ett medlemskap i hälsoklubben med gym, träningspass och spaavdelning till mycket förmånligt pris. Även gäster som bokar golfpaket med spel på flera olika golfbanor har också möjlighet att köpa klippkort eller olika rabatterade medlemskap till hälsoklubben på Santo Ántonio, men det görs på plats. Till Salema tar det drygt en timme från Faro flygplats och 3 timmar från Lissabon flygplats.

Via vår sökmotor så visas olika golfpaket med spel på flera golfbanor, bland annat paket med den populära golfbanan Palmares i kombination med  Flexi-greenfee biljetter eller paket med enbart Flexi-greenfee. Ytterligare greenfeebiljetter kan bokas på i steg 3 i samband med bokning.

Kampanj

Vi erbjuder gratis uppgradering till havsutsikt till alla gäster som bokar tidigt, och kampanjen gäller så länge det finns lediga lägenheter. Samtliga lägenheter är i sydlig, sydvästlig eller västlig riktning och får mycket sol på balkongen under vinterhalvåret. 

Alla golfpaket för 14 nätter eller längre är rabatterade och nu ännu mer prisvärda. Ingen personal från SoloGolf | GolfiSpanien finns på resmålet, vilket innebär att vi kan erbjuda ett lägre pris till våra resenärer.

Nyhet!

Nu finns det golfpaket till specialpris för 14, 21, 28 och 35 nätter inklusive greenfeebiljetter på Onyria Palmares. Perfekt för den som tycker om att spela många olika golfbanor samt önskar spela den högst rankade golfbanan på västra Algarve.

Golf

Gästerna på Salema Beach Village kan välja att boka medlemskap med fri golf på Santo Antonio golfklubb. Det finns också möjlighet att till ett mycket reducerat pris köpa till extra greenfeebiljetter, flexi-greenfee, som är giltiga på många olika golfbanor på Algarvekusten. Extra greenfeebiljetter väljs som tillval i steg 3 i samband med bokning.

Gäster som vill spela många olika golfbanor, kan välja mellan flera olika golfpaket där olika antal greenfee rundor ingår. Alla som väljer golfpaket med Flexi-greenfeebiljetter bestämmer själv hur rundorna ska fördelas mellan de olika golfbanorna.

Via vår sökmotor visas alla olika greenfeepaket och medlemskap på Salema. Har ni andra önskemål när det gäller golfen, så hör av er för att få exakt pris.

Läs mer om tidbokning och extra greenfee

Golfbil

Santo Ántonio erbjuder rabatterad priser på golfbil till alla gäster som bokat medlemskap med fri golf för 14 nätter eller längre. Golfbil bokas i steg 3 i samband med bokning. Gäster som bokar medlemskap med Flexi-greenfee, greenfeebiljetter som är giltiga på flera olika golfbanor, erbjuds SoloGolf | GolfiSpaniens priser på golfbil på de olika anläggningarna. Golfbil bokas med, och betalas till, respektive golfklubb.  

Golfvärd

SoloGolf | GolfiSpanien har ingen golfvärd på destinationen.

Närområdet

Från boendet tar det bara några minuter att gå till stranden. De dagar ni inte önskar att spela golf, så finns det massor att göra. Det finns möjlighet att hyra cykel och göra utflykter. Staden Lagos är definitivt värt ett besök, och ligger endast 25 minuter från lägenhetshotellet. Det finns många trevliga byar och sevärdheter att besöka på Algarvekusten.

Boende

Våra gäster bor på ett nytt och fräscht lägenhetshotell, Salema Beach Village, med välutrustade lägenheter. Alla lägenheter har minst två sovrum och två badrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Varje lägenhet har luftkonditionering för värme eller kyla.  Det finns möjlighet att välja lägenhet med havsutsikt mot ett mindre tillägg.

Lägenhetshotell i området

Salema Beach Village är lyxiga lägenheter endast 500 meter från en av Algarves finaste stränder i fiskebyn Salema i västra Algarve. Här finns möjlighet att bo med havsutsikt och gratis trådlöst internet, och kunden väljer om de önskar två eller tre sovrum. De rymliga lägenheterna på 122 m 2 är byggda för åretruntboende. Köket är välutrustat med både diskmaskin och tvättmaskin. Endast 3 km bort ligger golfbanan Santo Ánt... Läs mer »