Punta Umbria är en charmig förort till Huelva med många bra tapasbarer och restauranger. På gågatan är det tätt mellan barerna och de små butikerna. Det bor drygt 15.000 invånare i Punta Umbria och det är en levande stad året runt. Det finns många lägenheter längst stranden som tillhör spanjorer från Huelva och Sevilla, som önskar vara vid havet under de hetaste sommarmånaderna.

Det finns flera stora mataffärer, som Mercadona och Aldi, samt en saluhall. 

Gäster som inte vill spela golf varje dag kan besöka simhallen eller de olika friluftsområden som finns med gång- och cykelstigar. 

I Punta Umbria finns en vårdcentral, som har öppet varje förmiddag alla vardagar. Helgdagar och helger, så finns närmaste akutmottagning i Huelva. Det finns flera apotek, banker och ett postkontor. 

Huelva är huvudstaden i regionen med samma namn. Där finns allt man kan tänka sig och som brukar finnas i en storstad. Det tar 10 minuter att köra från Punta Umbria till Huelva centrum. De flesta gator är enkelriktade i Huelva, så parkera så fort det går och promenera till stadskärnan. Huelva är en industristad och inte speciellt turistanpassad. Trevligaste området är runt kommunhuset och de olika gågatorna i de kvarteren.

 
 
 

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil