Restauranger

Camarón

Restaurangen har ett härligt läge med utsikt över stranden och Atlanten. En inglasad terras kommer till sin rätt när det är lite kyligare ute eller under kvällstid. Camarón har öppet hela året och ligger på gångavstånd från boendet på Leo Deluxe.
Här serveras rätter av skaldjur och fisk som specialitet, men du kan även njuta av en god köttbit. Camarón har även tapas. Njut av tapas, vin och den fantastiska utsikten över havet och stranden. 

Bodega El Policia i Aljaraque

För köttälskare finns El Policia i Aljaraque där de på en stor kolgrill grillar din måltid på spanskt vis. Restaurangen är känd för sina carnes Ibericas, vilket är olika kötträtter från de svartfotade grisarna i Jabugoområdet. Pata Negra, den torkade skinkan från dessa grisar, är världsberömd. Vinet som serveras kommer från egen bodega.

Mansión Las Brasas

Mansión las Brasas är en liten familjeägd, enkel restaurant dit Punta Umbrias invånare går för att äta grillad kyckling eller utbankat kött som likar lövbiff. Restaurangen ligger i Punta Umbria centrum. Man kolgrillar allt från grönsaker till kött och restaurangen har snabb service, även om det är många gäster som ska serveras. Vid bra väder finns det möjlighet att sitta utomhus på restaurangens bord längs trottoaren. Maten är fantastiskt prisvärd och missa inte restaurangens grillspett!

Miramar

På Miramar serveras många goda fiskrätter, vilket är deras specialitet. Lokala fiskarna Merlusa, Lubina och Dorada är några av de fiskar som grillas. Restaurangen serverar oftast hel fisk, grillad med salt, peppar och citron. Restaurangen är mycket omtyck av lokalbefolkningen, som gärna firar högtidsdagar där. Miramar ligger på stranden med utsikt över Atlanten.

La Zaranda i Corrales

Inte långt från La Monacilla i lilla förorten Corrales nära teatern och kyrkan ligger en av Huelva regionens bästa restauranger, La Zaranda. De serverar mycket bra mat, tapas och underbara efterrätter. Missa inte huset specialdessert, vulkan med lava av choklad, till efterrätt.
Tel. +(34) 959 038 166 | Adress: c/San Pedro 8, Corrales 

El Postero i Corrales
Inte långt från La Monacilla, i lilla förorten Corrales, ligger El Postero, en enklare tapasrestaurang med massvis av goda rätter. Beställ deras avhuggna potatis med tre såser, som genast blir en favorit. Prova också deras kyckling- och ostbitar att doppa i sås. 

Tapas

Chirringuito Der Matias

På den vidsträckta stranden Playa la Bota ligger Chirringuito Der Matias. Från Leo Deluxe tar det 25 minuter att promenera till restaurangen. Deras specialitet är tapas på skaldjur och fisk. Personalen brukar komma ut med ett urval av fiskar, så kan man själv välja vilken fisk som kocken ska tillaga. Der Matias är en populär lunch- och middagsrestaurang som har öppet hela året. Priserna är något höga. Ett billigare alternativ är att ta något gott att dricka och en liten tapas, medan man sitter vid borden nära stranden och tittar på vågorna.  

El Galeon

El Galeon är en liten restaurang inom gångavstånd från lägenhetshotellet Leo Deluxe. El Galeon serverar färska räkor i små trälådor. Även andra tapas på havets läckerheter kan avnjutas där.

Costa de la Luz

Traditionell restaurant som med sin stor terrass ligger precis på stranden. Grillade tapas på fisk och kött är en njutning vid solnedgången över havet.

Pollos las Carretas - Hämtkyckling

På Ave. de Andalucia i Punta Umbria hittar man Pollo Asado, som betyder grillad kyckling. Där man kan köpa riktigt god kyckling för avhämtning, vilket är mycket populärt bland våra gäster efter en golfrunda eller när man inte orkar laga mat. Kycklingen är alltid nygrillad och man får välja på goda såser som hälls över kycklingen. Kan man inte välja sås, så kan man be om att få lite av varje sås. Man kan också köpa bröd och pommes frites till kycklingen och sedan avnjuta maten i egna lägenheten eller på stranden. Pollo Asado håller öppet alla dagar 12:30-16:00 samt 20:30-23:30.

Cafeér

Nunez Cafeteria-Pasteleria

Nunez är ett café som erbjuder frasiga spanska wienerbröd, bakelser med sylt och choklad samt många andra spanska bakverk. Deras cappuccino innehåller rikligt med grädde och smakar mycket bra till bakverken. Självklart finns det kaffe för alla smaker och caféet är prisvärt. 

Sportbar

Taverna

Taverna är en sportbar inom gångavstånd från Leo Deluxe. Där kan man se fotbollsmatcher och andra sportevenemang. Passa på att besöka baren när Madrid och Barcelona möts, så får ni uppleva intensiteten hos spanska fans och höra hur kommentatorer skriker när det blir mål.

 
 
 

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil