Nuevo Portil är en trevlig golfbana där det gäller att spela strategiskt. Golfbanan är ganska kort och de flesta hål kantas av stora pinjeträd. Det är en golfbana som ska spelas flera gånger. Första gången brukar det inte gå speciellt bra, eftersom det finns en del vattenhinder man ska akta sig för. För andra går det strålande första gångerna, eftersom de inte vet var farorna lurar. Det gäller alltså att vara koncentrerad under hela rundan.

Golfbanan har under flera år varit mycket populär bland Skandinaver. Det är inte någon mästerskapsbana, men känslan är att den är hemtrevlig och att atmosfären är avslappnad och gästvänlig.

Hålen kantas av bebyggelse, men på de hål där det är mest fara att träffa någon byggnad, så har klubben satt upp nät. Eftersom banan ligger mitt i ett bostadsområde, så har klubben löst problemet med att få bort icke-golfare från deras grönområden genom ett unikt grindsystem. Golfare trycker på en knapp och så öppnas två grindar och golfarna korsar sedan vägen och går in på nästa hål.

Nuevo Portil har ett mycket trevligt klubbhus där de serverar god mat. De flesta njuter av något kallt att dricka efter rundan i någon av sittgrupperna eller på uteplatsen. Personalen är vänlig och mycket service minded. Här är lätt att trivas.

Lägenhetshotell

Visa stor Google karta »

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil