Morgado golfbana är en mästerskapsbana som ligger vackert belägen i en dal mellan Portimão och Monchique. Golfbanan är byggd som en mästerskapsbana, och är relativt lång. Den har par 73. Trots att banan är lång, så är den en spännande utmaning för alla handicapklasser. Fairways är breda och har bra rull, men man ska ändå tänka till innan man plockar upp drivern från tee. Djupa bunkrarna ligger strategiskt placerade över hela banan, som man helst bör undvika.  Framför green är det oftast inga bunkrar eller hinder, så det finns för det mesta mer än en väg att ta sig upp på de stora greenerna. Det är just de stora, ondulerade greenerna som är Morgados kännetecken. Det lönar sig verkligen att övningsputta innan man går ut.

Området Morgado do Roguengo är fridfullt, och landskapet är mycket vackert. Njut av naturen och framför allt träden. Det kommer att bli en minnesvärd runda på Morgado.

Efter rundan kan man njuta av en kall dryck eller en bit mat i klubbhuset. Vi rekommenderar också en tur upp till Monchique. På vägen finns flera bra restauranger som serverar kyckling piri-piri. Byn är mysig med kullerstensgator och torg. Där finns många caféer, restauranger och butiker som säljer hemslöjd. Det finns flera fina vandringsleder i området, för den som inte är trött efter rundan.   

Visa stor Google karta »

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil