Precise The Club i El Rompido är ett 4-stjärnigt, trevligt lägenhetshotell som ligger 300 meter från klubbhuset och första tee på golfbanorna, El Rompido Sur och El Rompido Norte. Från lägenheterna har man utsikt över golfbanan, trädgårdar eller poolområdet. Alla lägenheter är rymliga på drygt 75 m2 med två sovrum, två badrum, kök samt vardagsrum och balkong. Lägenheterna har nyligen renoverats och uppgraderats. I lägenheten finns gratis trådlöst internet, spanska Canal+Golf och flera internationella tv kanaler. Via oss kan våra gäster boka de mest populära lägenheter i byggnaden med garanterad solriktning på balkongen.

Våra gäster kan gratis använda inomhuspool, jacuzzi, gym, bastu och ångbastu på hotellet, som ligger 50 meter från lägenheterna. För longstay bokningar ingår städning, med byta av lakan och handdukar, en gång i veckan emedan shortstay har städning varannan dag. På hotellet finns en restaurang och två barer. Därtill håller lägenhetshotellets bufférestaurang och bar öppet från början av mars till slutet av oktober.

Når det gjelder fordeler med El Rompido kan vi summere at det er god verdi for pengene, vi slipper kjøre bil til golfbanen, fine tevlingsarrangementer, prisutdelinger, treningsmuligheter og mange trivlige mennesker.

Jan Arne och Eva, Diamantgäster

Fördelar med…

 • Gångavstånd till 36 hål
 • Bekräftad balkongriktning
 • Stort samlingsrum
 • Bra boende för singlar

Fakta

Avstånd till …

Faro flygplats 99 km
Sevilla flygplats 133 km
Malaga flygplats 339 km
Golfbana 0,3 km
Centrum 2,3 km
Strand 2,3 km
Mataffär 1,7 km
Stormarknad 8,9 km
Regionhuvudstad 23 km

Bekvämligheter

 • WiFi
 • Parkeringsgarage
 • Städning
 • Reception 24 h
 • Restaurang
 • Bar
 • Gym
 • Inomhuspool
 • Spa
 • Utomhuspool
 • Närbutik

Aktuellt

Under perioden 1/12-31/1 har vi kampanjpris på alla medlemskap.

Under säsongen 2020-2021 har vi en Singelkampanj tillsammans med hotellet och alla singeltillägg på Precise lägenhetshotell är rabatterade. I tillägg så har gäster som väljer ensamhushåll möjlighet att till rabatterat pris boka lägenheten som om det vore ett boende med endast ett sovrum, med villkoret att singelresenären inte delar lägenheten med någon annan under vistelsen, samt att hotellet har möjlighet att låsa det mindre av de två sovrummen. I övrigt är det exakt samma lägenhet som de med två sovrum och i samma del av byggnaden.

Samtliga lägenheterna har nyligen renoverats och uppgraderats med grå soffa, diskmaskin, skjutdörr till köket, ny köksbänk, duschkabin i lilla badrummet, sängar, bäddmadrasser, sänglinnen samt ett större urval av kuddar och täcken.

Mer om lägenheterna

Lägenhetskomplexet kallas också Marismas Club och drivs av hotellkedjan Precise Hotels. Vi har valt ut hotellets bästa och mest populära lägenheter till våra longstay gäster. Våra gäster, som bokar tidigt, har möjlighet att få bekräftad riktning på balkongen. Det finns fyra lägenhetstyper på Precise – The Club:  Lägenhet Syd, Lägenhet Väst, Lägenhet Hörn, som också kallas Hörnlägenhet, och Lägenhet Standard. Samtliga lägenheter har två sovrum och två badrum, vardagsrum och kök, men det går numera för singlar att boka Lägenhet Standard med ett låst sovrum. Det som framför allt skiljer de olika lägenhetstyperna är uteplatsen och i vilket väderstreck som balkongen är byggd. Det finns möjlighet att bo 1-4 vuxna personer i lägenheterna med två sovrum, men för longstay så rekommenderar vi maximalt två personer per lägenhet. Lägenheterna passar bra för två singlar, som vill dela boende, eftersom båda singlar får varsitt sovrum och badrum, men delar vardagsrum och kök med möjlighet till umgänge. I tillägg så har man aldrig mer än några meter till närmaste ytterdörr och granne, vilket är mycket positivt för den som gärna umgås med andra. Det stora samlingsrummet på våning 0 används som ett extra vardagsrum för diverse gemensamma aktiviteter.

Lägenhet Syd

Sydlig riktning är den mest populära under vinterhalvåret, speciellt bland gäster som inte spelar golf varje dag utan tycker om att sitta och njuta av solen på balkongen. Lägenheter Syd har balkong i sydlig riktning med utsikt över poolområdet i riktning mot hål 1 alternativt hål 2 och hål 6. Balkonger i sydlig riktning har sol från morgon till eftermiddagen. Lägenhet Syd finns framför allt på våning 2 och våning 3, men det finns även enstaka lägenheter på våning 1, som inte är markplan.

Lägenhet Väst

Lägenheter Väst har balkong i västlig riktning med utsikt mot hål 3, 4, golfbanan Norte alternativt hål 2 och poolområdet. Gäster som önskar att se solnedgången, ska välja västlig riktning, då solen kommer sent på eftermiddagen. På balkongen finns det ett bord och två stolar, samt ett litet torkställ för tvätt. Lägenhet Väst finns framför allt på våning 2 och våning 3, men det finns även enstaka lägenheter på våning 1, som inte är markplan.

Lägenhet Hörn

Det finns endast några få lägenheter av typen Lägenhet Hörn, som har det allra bästa solläget i sydlig riktning och 35 m2 uteplats. Hörnlägenheter ligger längst ut i byggnaden, närmast poolen, golfbanan och havet. Alla hörnlägenheter har två solsängar som extra inventarier. Hörnlägenheter har balkong, alternativt uteplats med egen gräsmatta, och bokas mot ett pristillägg. Hörnlägenheter med uteplats och gräsmatta ligger inte på markplan, våning 0, utan ligger högre än poolområdet. Hörnlägenheterna har sol i stort sett hela dagen och kvällen.

Lägenhet Standard

Standardlägenheter kan numera endast bokas ospecificerade när det gäller balkongriktning och antal sovrum. Standardlägenheter finns framför allt på våning 1 och några på våning 2. Det finns inga standardlägenheter på markplan, våning 0. Gäster som bokar standardlägenhet måste vara beredda på att få balkong i nordlig riktning samt under högsäsong bli placerade i den delen av lägenhetshotellet som endast har ett sovrum.

Inventarier

Det har skett stora förbättringar på lägenhetshotellet de senaste åren, och inventarier som tv, soffa, diskmaskin och ugn, köksbänk, madrasser, bäddmadrasser, täcken, kuddar och sänglinnen har uppdaterats. Dessförinnan hade wifi, telefonsystemet, kyl och frys förnyats. Inventarierna är nu i stort sett lika i alla lägenhetstyper.

Kök

Alla lägenheter med två sovrum har ett separat kök, varpå man slipper att se disk och matvaror när man sitter vid bordet. Fastän köket är litet, så innehåller det basartiklar som man behöver för egen matlagning, stor kyl och frys, diskmaskin, ugn med mikrovågsfunktion, spis med två kokplattor, brödrost och elektrisk kaffekokare.

Det finns ingen tvättmaskin i lägenheten, men vi har investerat i en privat tvättstuga enbart för våra gäster. Där finns två tvättmaskiner och en torktumlare, som våra gäster kan använda gratis.

Sovrum

I båda sovrummen finns sängar, som kan flyttas isär, samt garderob med skjutdörrar. De flesta par som reser använder var sin garderob i var sitt sovrum, för att få plats med alla kläder och skor som man behöver för långtidsresor. I det största sovrummet finns ett värdeskåp, som våra gäster kan använda gratis.

Badrum

I alla lägenheter finns det två badrum. I det stora badrummet finns ett badkar med dusch, hårfön, spegel med förstoring, toalett och bidé. I det mindre badrummet finns en dusch med skjutdörrar, vilket minimerar risken att halka eftersom man inte behöver gå i och ur badkaret.

Vardagsrum

Vardagsrummet har en soffa med soffbord, skänk, matbord med stolar och tv. Det finns ett stort antal internationell tv-kanaler, med möjlighet att byta till originalspråk på många program. Det är perfekt för den som inte vill lyssna till den spanska dubbade versionen. Det finns luftkonditionering i varje lägenhet där man kan ställa in den temperatur man önskar för varm eller kall luft.

På våning 0 i Precise – The Club finns ett stort och ljust samlingsrum, som alla deltagare får använda som ett extra vardagsrum. Där spelar gästerna bridge och där har vi samlingar, golfstretch, prisutdelning och julmiddag. På våning 0 finns hotellets tvättstuga med strykjärn och strykbräda.

Lägenhetsfakta

Luftkonditionering Ja
Wifi Ja
Värdeskåp Ja
Tvättmaskin-Torktumlare Ja*
Diskmaskin Ja
Ugn Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
* SoloGolf | GolfiSpaniens gäster har egen tvättstuga, som våra gäster kan använda gratis.

Hotellfaciliteter

Parkering

Våra gäster parkerar gratis i garagen på våning 0, under lägenheterna, och tar hissen upp till lägenheten. Det finns gott om parkeringsplatser och är inget som behöver bokas. Därutöver finns det parkering utomhus i nära anslutning till receptionen. Gäster med husbil har möjlighet att gratis parkera på hotellets bussparkering, drygt 50 meter bort från lägenhetskomplexet.

Reception

Receptionen på Precise Resort El Rompido – The Hotel har öppet 24 timmar om dygnet, och ger service till gäster som bor på lägenhetshotellet och hotellet. Under högsäsong öppnar ytterligare en reception i Precise Resort El Rompido – The Club.

Restaurang och bar

På det 5-stjärniga hotellet finns en restaurang, Binidali, och två barer. Baren på entréplan serverar även mat och fungerar som sportbar vid fotbollsmatcher och andra större sportevenemang. Under högsäsong serverar också hotellets poolbar enklare rätter.

Lägenhetshotellet har en bufférestaurang, Atalis, som håller öppet under högsäsong, normalt från mars till slutet av oktober. Under perioder när det är många gäster på lägenhetshotellet, så som i samband med större helgdagar och sommarmånaderna, så öppnar lägenhetshotellets barer och ytterligare en á la carte restaurang.

Gym och spa

Våra gäster kan gratis använda inomhuspool, jacuzzi, gym, bastu och ångbastu på hotellet Precise Resort El Rompido – The Hotel, som ligger 50 meter från lägenheterna. Hotellet har ett spa, som erbjuder diverse skönhetsbehandlingar, massage och där finns även en frisör.

Utomhuspool

Vid lägenhetshotellet finns två stora utomhuspooler med solsängar. Det finns även en utomhuspool vid hotellet. Utomhuspoolerna är inte uppvärmda.

Halvpension och matbiljetter

Gäster som önskar ha det riktigt bekvämt, kan boka på halvpension till förmånligt pris. Longstay gäster som enbart önskar enstaka frukost- eller middagsbiljetter kan köpa det som tillval till rabatterat pris. Matbiljetterna är giltiga alla dagar och är inte personliga, och varje gäst väljer precis det antal biljetter de önskar att köpa. Aktuella priser för matbiljetter samt pension finns i steg 3 av bokningen under rubriken Tillval.  

Närområdet

Det tar ungefär 15 minuter att gå från Precise – The Club ner till fiskebyn genom naturreservatet. I byn finns det restauranger, barer och tapasbarer. El Rompido har bevarat sin charm, och det finns ingen hög bebyggelse. Alla hus, kyrkan och butiker är vitmålade på typiskt sydspanskt vis. Under perioden april till oktober finns möjlighet att gratis åka med hotellets tåg ner till hamnen, där badbåten går över floden till stranden. Men man kan också promenera öster ut mot stränderna mellan El Rompido och Nuevo Portil. 

Marinan i Rompido är skyddad av sandbanken som delar havet och floden Rio Piedras, och därför finns hundratals båtar ankrade i floden. Mellan boendet och Rio Piedras finns ett stort naturreservat med vandringsleder och cykelstigar. Önskar man hyra cykel, så har hotellet cykeluthyrning och det finns även möjlighet att hyra cykel till rabatterade longstaypriser via andra samarbetspartners, som erbjuder cyklar med eller utan batteri.

Nära boendet finns två träningsområden vid södra respektive norra golfbanorna. Området är underbart för alla som gillar att träna, och speciellt på eftermiddagarna samt under lågsäsong, så finns det stor tillgänglighet till de flesta områden.

Närmaste större städer är Cartaya, regionhuvudstaden Huelva och Sevilla.

El Rompido

Resa utan bil

El Rompido är ett utmärkt resmål för den som vill resa utan bil. För det första så finns det en liten närbutik med basvaror 30 meter från receptionen samt tre matbutiker inom 20 minuters promenad. Två av dessa butiker kör hem matkassar, så att man slipper att bära. Den som hellre själv vill bära hem med matvarorna, bör ta med en ryggsäck till Spanien. Närbutiken är öppen året runt, förutom under spanska julfirandet.

För det andra, så finns det prisvärd busstransfer samt privat transfer till El Rompido. Fördelen med transfer är att man slipper att köra till och från flygplatsen. Nackdelen är att man inte har friheten att se sig om på egen hand eller möjlighet att storhandla på köpcentrum i Cartaya eller Huelva. Priserna på hyrbil har gått ner avsevärt senaste åren, speciellt om man hämtar hyrbilen vid ankomst till Faro eller Malaga. Det går att boka hyrbil från ett lokalt företag via hotellreceptionen, men priserna per dag är betydligt dyrare jämfört med att hämta bilen på flygplatsen.

Övernattande gäster i lägenheten

Det finns möjlighet att ha övernattande gäster i lägenheten mot betalning, om man följer hotellets bokningsregler. Dessutom finns det möjlighet att boka en extra lägenhet till rabatterat pris för vänner eller familj som kommer på besök. Läs mer...

Upplevelser ni inte ska missa

Aktivitet
Följ med på BungyPump längs stigarna i naturreservatet och floden Rio Piedras runtom Marismas Club.

Matupplevelse
Prova regionens fantastiska räkor, gambas blancas, på restaurang Doña Gamba tillsammans med ett glas vin från Condado de Huelva

Dagsutflykt
Besök Aracena och Grutas de Maravillas. Beställ lokalproducerad pata negra, världens bästa skinka, och ge smaklökarna en upplevelse.

Guidad utflykt
Upptäck vackra Sevilla och njut av underbara tapas och gott rödvin.  
 

Golfbana

 • Reception 24 h
 • Wi-Fi Gratis
 • Internetstation Ja
 • Pool Ja
 • Spa Gratis
 • Gym Gratis
 • Parkering Gratis
 • Restaurang Ja
 • Bar Ja
 • A/C Ja
 • Internationell tv Ja
 • Kassaskåp Gratis
 • Telefon Ja
 • Hårfön Ja

Hotell

Visa stor Google karta »

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil