Välj lägenhetshotell Leo Deluxe om du önskar prisvärd longstay vid havet, gångavstånd till centrum samt fri golf på en golfbana där det är enkelt att få starttid. Lägenhetshotellet ligger så nära stranden som det är tillåtet att bygga, och till havet kommer man genom att korsa vägen och fortsätta på de vackra träbroarna genom det naturskyddade sanddynerna. Parallellt med stranden går en belagd gångväg till Punta Umbria centrum, som ligger mindre än 20 minuters promenad bort. Golfbanor Bellavista och La Monacilla samt storstaden Huelva ligger alla inom inom 15 minuters bilresa.

Det bästa med Leo Deluxe är närheten till stranden och att läget är lugnt, personalen i receptionen är toppen samt fräscha, luftiga lägenheter med rejäla balkonger.

Gun och Frank

Lägenhetshotellet har kategorin fyra nycklar, vilket motsvarar ett femstjärnigt hotell med 24 timmars reception, gratis wifi, internationella tv kanaler, städning en gång i veckan med byte av lakan och handdukar samt möjlighet att boka lägenhet med garanterad balkongen.

Fördelar med…

 • Strandnära
 • Bekräftad balkongriktning
 • Samlingsrum
 • Suite Hörnlägenhet med havsutsikt

Fakta

Avstånd till …

Faro flygplats 120 km
Sevilla flygplats 123 km
Malaga flygplats 320 km
Golfbana Bellavista 15,4 km
Golfbana La Monacilla 17,1 km
Centrum 2,2 km
Strand 0,2 km
Stormarknad 1,7 km
Regionhuvudstad 19,0 km

Bekvämligheter

 • Wifi
 • Parkeringsgarage
 • Städning
 • Reception 24 h
 • Utomhuspool

Aktuellt

Det är kampanj på alla golfmedlemskap, med extra rabatterade priser från 15/11 till 15/1.

Under säsongen 2021-22 erbjuds longstay gäster, som bokar medlemskap Fri golf på La Monacilla, att gratis slå en hink med range bollar varje dag de är på golfklubben.

Mer om lägenheterna

Det finns fem olika lägenhetstyper i Leo Deluxe, eftersom det finns möjlighet att boka med specificerad balkongriktning. Att boka Suite Hörnlägenhet garanterar våningen högst upp, men i övrigt är det små variationer mellan lägenheterna när det gäller planlösningen och storleken, som varierar mellan 67 – 70 m2.  

Lägenhetskomplex är uppdelat i tre husblock, somomfattas av fem plan: parkering, våning 0, våning 1, våning 2 och våning 3. Byggnad A är störst och omfattar hotellreception, samlingsrum, tvättstuga, gym samt majoriteten av lägenheterna. Byggnaderna B och C har bara några enstaka lägenheter och ligger närmare naturområdet.

Suite hörnlägenhet

I hela komplexet finns det bara två Suite Hörnlägenhet Sydost-Sydväst och en Suite Hörnlägenhet Väst. Lägenheterna ligger högst upp på våning 3 och har havsutsikt. Planlösningen och balkonger är samma som motsvarande Hörnlägenhet Sydost-Sydväst alternativt Hörnlägenhet Väst, med det som skiljer är läget samt att det finns extra inventarier som diskmaskin, espressomaskin, storbilds-tv i vardagsrummet och tv i båda sovrummen samt lite mera dekoration.

Hörnlägenhet Sydost-Sydväst

Hörnlägenhet Sydost-Sydväst är placerade i södra hörnet på alla tre byggnader och har komplexets största balkonger på 12 m2, och den L-formade gavelbalkongen ger möjlighet till sol från morgon till kväll. Stora fönsterpartier och balkongdörrar i sydlig riktning ger mycket ljus i lägenheten. Från balkongen ser man i riktning mot stranden, hotellets pool och naturområdet med pinjeträd och sanddyner.

Hörnlägenhet Väst

Hörnlägenheter Väst har balkongen på 9 m2 i västlig riktning, med eftermiddags- och kvällssol. Balkongen är betydligt mindre jämfört med motsvarande lägenhet i sydostlig-sydvästlig riktning, men köket är något större och har planlösning som ger mer arbetsyta och bänkplats. Stora fönsterpartier i sydlig riktning ger mycket ljus i lägenheten. Från balkongen ser man i riktning mot stranden, hotellets pool och naturområdet med pinjeträd och sanddyner.

Lägenhet Standard

Standardlägenheter har balkong på 9 m2 i sydostlig riktning med sol från morgonen fram till eftermiddagen. Longstaygäster som bokar tidigt har möjlighet att bo högst upp med lateral havsutsikt, och då ser man till höger naturområdet med pinjeträd, sanddyner och havet. Sydost är en populär solriktning under vintermånaderna, speciellt bland gäster som tycker om att sitta på balkongen när solen är som varmast. Det finns också enstaka Lägenhet Standard i västlig riktning, med vi rekommenderar inte dem eftersom de endast får sen kvällssol under vinterhalvåret och har begränsad utsikt, eftersom de ligger för tätt ihop med nästa husblock.

Inventarier

Lägenheterna har samma inventarier och moderna inredning med fototapeter av växter. Det gäller även Suite Hörnlägenhet, men i tillägg har denna lägenhetstyp mer dekoration och fler inventarier. Vi rekommenderar våra gäster att ta med eller köpa dukar, ljus och andra inredningsdetaljer för att skapa trevnad och mjuka upp inredningsstilen. 

Kök

Köket ligger i en öppen planlösning med vardagsrummet och har spis med fyra kokplattor, mikro med grillfunktion, stor kyl och frys samt bordsugn. Det finns bara diskmaskin i lägenhetstypen Suite Hörnlägenheter, men i övrigt finns det mesta man behöver för självhushåll.

Vid sidan av samlingsrummet ligger en tvättstuga, med flera tvättmaskiner och torktumlare, som våra gäster använder gratis.

Sovrum

Alla lägenheter har två sovrum, där det ena sovrummet har en dubbelsäng och det andra två sängar som kan flyttas isär. I båda sovrummen finns garderober med skjutdörrar. I det stora sovrummet finns ett värdeskåp, som våra gäster använder gratis, samt en tv. Endast Suite Hörnlägenhet har tv i båda sovrummen.

Badrum

Alla lägenheter har ett badrum med toalett, badkar med dusch, tvättställ, bidé, hårfön och spegel med förstoring.

Vardagsrum

Alla lägenheter har ett vardagsrum och kök i en öppen planlösning, och i vardagsrumsdelen finns ett glasbord med fyra stolar, soffa, soffbord, tv-bänk samt tv med flera internationella tv-kanaler. Hotellet har investerat i ett nytt, trådlöst system för internet, vilket underlättar för våra gäster som vill streama tv.

Stora dörrar i glas leder ut från vardagsrummet till balkongen, som har balkongräcken i tonat glas.

Våra gäster använder samlingsrummet i byggnad A som ett extra vardagsrum, och där finns bord och stolar, soffor, tv samt bokhyllor fyllda med böcker från vårt eget bibliotek.

Övernattande gäster i lägenheten

Lägenhetsfakta

Luftkonditionering Ja
Wifi Ja
Värdeskåp Ja
Tvättmaskin-Torktumlare Ja*
Diskmaskin Nej
Bordsugn Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
*Tvättstuga finns vid sidan av samlingsrummet och kan användas gratis av våra gäster.

Hotellfaciliteter

Parkering

Våra gäster parkerar gratis i garaget under lägenheterna och tar hissen upp till våningen. Vintertid finns också gratis parkering precis utanför lägenhetskomplexet.

Reception

Leo Deluxe reception är öppen 24 timmar om dygnet.

Restaurang och bar

Leo Deluxe har ingen restaurang, men det finns många restauranger på vägen mot Punta Umbria centrum. Hotellet har en bar vid poolen, som är öppen under sommarmånaderna.

Gym och spa

Det finns en multi-maskin och enstaka vikter i hotellets lilla gym, som våra gäster kan använda gratis. Gym för styrketräning och gruppträning finns i Punta Umbria och Huelva, och via hotellreceptionen kan intresserade få priser för medlemskap eller enstaka träningspass. Hotellet har också en mindre spaavdelning med bastu och jacuzzi, som kan användas mot betalning. Vill man röra på sig lite mer, så finns möjlighet att boka hotellets paddeltennisbanor, som är upplysta på kvällen.

Utomhuspool

Vid lägenhetshotellet finns en utomhuspool, omgiven av parasoller och solstolar. Poolen är officiellt öppen med badvakt under sommarmånaderna, men kan användas på egen risk under vinterhalvåret.

Halvpension och matbiljetter

Leo Deluxe har ingen restaurang, så det finns ingen möjlighet att boka pension eller matbiljetter, men det finns många caféer och restauranger inom femton minuters promenad.

Närområdet

Det finns mycket att göra för dem som bokar ett lägenhetshotell vid havet med gångavstånd till centrum. Precis utanför lägenhetshotellet går en gång- och cykelvägen, som kallas den gröna vägen. Den används flitigt av både turister och lokalbefolkningen för att få motion eller för att ta sig till centrum, Huelva eller El Portil. Via hotellreceptionen kan intresserade få hjälp att hyra cykel.

Det är bara några minuters promenad till närmaste bar och café, och det tar mindre än 20 minuter att gå till gågatan i centrum via gångvägen. I området mellan lägenhetshotellet och centrum finns  ett antal hotell, butiker, restauranger och caféer. Med bil tar det endast några minuter till centrum.  

Närmaste större stad är regionhuvudstaden Huelva och med bil tar det drygt en timme till Sevilla.   Läs mer om Punta Umbria och närområdet >>

Resa utan bil

Punta Umbria är den destination där man behöver tillgång till hyrbil, eftersom det inte finns någon golfbana i anslutning till lägenhetshotellet. Gäster som bokar fri golf på La Monacilla har möjlighet att gratis förvara golfbagen på klubben.

Upplevelser ni inte ska missa

Aktivitet

Promenera i naturområdet Paraje Natural Enebrales och upptäck träd, fåglar och vilda djur eller skogsbada för att stressa av efter dagens golfrunda.

Matupplevelse

Köp Punta Umbrias bästa grillade kyckling, pollo asado, och välj mellan tre goda såser. Ta med en flaska vin, glas, tallrik samt handduk och njut av mat och dryck på stranden.

Dagsutflykt

Besök den stora matmarknaden i Huelva och handla mörk och smakrik fläskfilé, solomillo de cerdo Ibérico, från grisarna runt Jabugo och Aracena. På marknaden säljs också traktens bästa grönsaker och bröd.

Guidad utflykt

Följ med på vår guidade tapasutflykt till de mysigaste och bästa barerna i Huelva.

Golfbana

 • Stad Huelva 20 km
 • Reception 24 h
 • Wi-Fi Gratis
 • Pool Ja
 • Stad Punta Umbria 2,2 km
 • Golfbana Bellavista 16,5 km
 • Golfbana La Monacilla 17 km
Visa stor Google karta »

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil