Under 2019 firar vi 15-årsjubileum när det gäller longstay golfresor. Vi fortsätter firandet med en jubileumstävling på Penina Championship course på Algarvekusten lördag den 9/11.

Tävlingen spelas som en bästboll med fyra deltagare per lag, där de två bästa resultaten räknas på varje hål och det kommer några små överraskningar ute på golfbanan. Förutom lagpriser, så delar vi även ut individuella pris till bästa dam och bästa herre. Deltagare kan antingen anmäla sig som ett eget lag, alternativt så skapar vår personal lag av intresserade par och singlar som anmält sig. Prisbordet innehåller diverse jubileumsartiklar, förutom en del lokala produkter.

Första start är kl. 10:30 (11:30 spansk tid) och deltagare ansvarar själva för transport till golfbanan. Pris per person är 50 €, inklusive greenfee och startavgift.

Penina Championship course

Penina är Algarves äldsta golfbana och klubben har varit värd för Europatourtävlingen The Portuguese Open vid ett flertal tillfällen. Det är enkelt att hitta till Penina, eftersom golfbanan ligger en kort väg från motorväg A-22 och precis intill väg N-125. Penina Championship course har inga backar och är lätt att gå, men behöver du golfbil så kostar det 40 €. Golfbil bokas i samband med anmälan, men betalas på plats.

Anmälan

Det finns ett mycket begränsat antal platser. Platser fördelas efter anmälningsordning. Anmälan och betalning för golftävlingen ska ske till er golfvärd senast 4/11, och gärna i  samband med kontorstid. På destinationerna Carvoeiro och El Rompido, där vi har betalningsterminal, sker betalning med kontokort. Övriga destinationer betalar med kontanter till golfvärden.  Gäster i Salema betalar via banköverföring.   

Anmälan till tävlingen är bindande  och görs lättast via länken www.golfispanien.se/golfaren.

Vi ser fram emot en jättetrevlig dag och önskar alla intresserade hjärtligt välkomna!

Katharina, Peter, Thomas, Camilla, Åke och Kerstin

SoloGolf |GolfiSpanien