Säsongen 2020-2021

Tidbokning greenfeebiljetter samt medlemskap Fri Premium golf

Gäster som bokat golfpaket med greenfeebiljetter eller medlemskapet Fri Premium golf kan boka alla starttider direkt efter beställning, utan restriktioner. Greenfeebiljetter fördelas fritt mellan gäster med samma bokningsnummer.

Tidbokning medlemskap med Fri golf

Fri golf | Boka starttider innan ankomst

Tre starttider kan förbokas hemifrån. Kontaktinformation skickas via Ankomstformulär. Resterande starttider bokas på plats. Läs mer om starttider

Fri golf | Boka starttider efter ankomst

Starttider bokas direkt med personalen i proshopen tidigast 48 timmar innan speldatum. Det finns inga restriktioner när det gäller tidpunkt för spel.

Läs mer om fri golf

Gratis spel på eftermiddagen för den som orkar mer än 18 hål

Våra gäster som har medlemskap med fri golf har möjlighet att gratis spela ytterligare hål under eftermiddagen vid mån av plats. Eftermiddagsrundan kan inte förbokas. Ta kontakt med personalen i pro shopen efter förmiddagens spel.

Flexi-greenfee

Det finns rabatterade Flexi-greenfeebiljetter att köpa som tillval i samband med bokning. Flexi-greenfeebiljetter bokas i steg 3 av bokningen och där visas aktuella priser. Flexi-greenfeebiljetter är giltiga på flera golfbanor i regionen. Det är ett perfekt komplement för gäster som vill spela många olika golfbanor. Flexi-greenfeebiljetter kan fördelas fritt mellan gäster som har samma bokningsnummer, men greenfeebiljetterna kan inte användas av någon som inte står på bokningen.

Tävlingsverksamhet

Det arrangeras ingen tävlingsverksamhet på destinationen. Gäster i Islantilla har möjlighet att delta i våra tävlingar på La Monacilla och i El Rompido. Ta kontakt för mera information och aktuella priser på greenfee.

Golfvärd

Ingen personal från SoloGolf | GolfiSpanien finns på resmålet, vilket innebär att vi kan erbjuda ett lägre pris till våra resenärer. Information och kvitton som behövs inför vistelsen skickas till resenärens e-post innan avresa. Personal från SoloGolf | GolfiSpanien finns i regionen och nås via chat, e-post eller telefon. Närmaste destinationer med golfvärd under säsong är El Rompido, 25 minuter bort, samt Punta Umbria, 35 minuter bort.

Planerade banarbeten

Golfklubben genomför vanligtvis banarbeten under mitten av september och mitten av maj. Under dessa perioder kan en av slingorna vara stängda under några dagar, men det finns alltid 18 hål öppet för spel.

 

Lägenhetshotell i området

Nu finns det åter möjlighet att boka longstay på den populära golfanläggningen Islantilla med boende på lägenhetshotellet The Residences, en kort promenad från klubbhuset och golfbanan med 27 hål. Lägenheterna är moderna och ljusa, med utsikt mot golfbanan, poolområde eller närliggande komplex med bekvämligheter som gratis wifi, städning och fri tillgång till hotellets inomhuspool, ångbastu, jacuzzi och gym. Longstaygäster har... Läs mer »
 

Hotell i området

Söker du avkoppling under din semester, välj det nyrenoverade hotellet Double Tree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort. Hotellet erbjuder det mesta en golfare begär, speciellt för den som önskar en golfsemester utan hyrbil. Tee 1 och tee 10 startar framför hotellet medan tee 19 och greenerna på hål 9, 18 och 27 ligger på baksidan. Hotellet upplevs trivsamt, eftersom det är byggt som ett jättestort hus med flera mysiga utepl... Läs mer »