Islantilla är ett omtyckt resmål för mängder av golfentusiaster runt om i Europa. Anläggningen ligger drygt en timmes bilresa från Faro flygplats och tre timmar från Malaga flygplats. Banan är känd för den fina utsikten över Islantilla och havet. Golfbanan har 27 hål och är spännande att spela. Många har spelat golfbanan varje dag i flera månader, några i flera år, och de tycker fortfarande att den är lika intressant. Det beror bland annat på att de tre slingorna sätts samman i olika kombinationer varje dag, så det upplevs som tre olika golfbanor.

Hotellet ligger endast 50 meter från klubbhuset och mindre än en minuts gångväg till hål 1, 10 eller 19. Gästerna bor med 1/2 pension på hotellet, som är mycket hemtrevlig.

Runt om Islantilla finns mängder av jordgubbsodlingar och apelsinodlingar. Stranden i Islantilla anses vara en av de absolut bästa i Spanien.

Kampanj

Under perioden 1/11-28/2 är det lågsäsong och kampanjpris på alla longstay medlemskap. 

Golf

Alla gäster har möjlighet att hemifrån boka starttider för den första veckan på plats. Hur starttider bokas framgår via ankomstinformation och i samband med bokning. 

Det ingår obegränsad golf, vilket innebär att när man har spelat 18 hål, så kan man utan kostnad spela fler hål samma dag i mån av plats. Starttiden för ytterligare hål kan inte förbokas, utan bokas på plats efter avslutad runda med pro shopens personal.

Läs mer om tidbokning, extra greenfee och närmaste golfvärd

Lägenhetshotell i området

Nu finns det åter möjlighet att boka longstay på den populära golfanläggningen Islantilla med boende på lägenhetshotellet The Residences, en kort promenad från klubbhuset och golfbanan med 27 hål. Lägenheterna är moderna och ljusa, med utsikt mot golfbanan, poolområde eller närliggande komplex med bekvämligheter som gratis wifi, städning och fri tillgång till hotellets inomhuspool, ångbastu, jacuzzi och gym. Longstaygäster har... Läs mer »
 

Hotell i området

Söker du avkoppling under din semester, välj det nyrenoverade hotellet Double Tree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort. Hotellet erbjuder det mesta en golfare begär, speciellt för den som önskar en golfsemester utan hyrbil. Tee 1 och tee 10 startar framför hotellet medan tee 19 och greenerna på hål 9, 18 och 27 ligger på baksidan. Hotellet upplevs trivsamt, eftersom det är byggt som ett jättestort hus med flera mysiga utepl... Läs mer »