På våra destinationer finns underbara golfanläggningar med utmanande hål som väntar på dig. Vi har med omsorg valt ut de golfklubbar vi samarbetar med. Alla som jobbar med GolfiSpanien har handicap runt scratch eller bättre. Eftersom vi också är utbildade golfinstruktörer, så har vi en stor förståelse för hur spelet skiljer sig bland olika handicap grupper och kön. Vi vet vilka golfbanor som brukar uppskattas av olika speltyper och spelstandarder.

Många andra faktorer påverkar också uppfattning om anläggningen, som banskötsel, träningsområden och grästyp. Vissa gäster tycker det är viktigt att det ska vara lätt att få starttider andra trivs bäst när det är fullt med folk och social atmosfär kring klubbhuset. Viktigt är också att tänka på hur lätt golfbanan är att gå samt hur den står emot regn om vintern.

Vi hoppas att du finner din favoritgolfbana bland vårt utbud. Läs om varje golfbana och se foton via länkarna till vänster. Under varje golfbana finns även slope, scorekort och vägbeskrivning.

Spela många olika golfbanor

Det finns rabatterade greenfee att köpa via vår personal till samtliga golfbanor där vi har gäster. I tillägg kan man hemifrån beställa paket med greenfee, som är giltiga på många olika golfbanor. Dessa greenfee kallas flexi-greenfee, och är ett bra sätt att själv bestämma var och när man spelar och till bästa pris. 

Golfbanor för nybörjare

Gäster som är relativt nya golfspelare eller som gjort ett längre uppehåll brukar uppskatta en golfbana där det är inte är så många som spelar på förmiddagarna och man kan spela i sitt eget tempo. Dessutom är det en stor bonus om det finns en utslagsplats framför röd tee. I tillägg bör det finns bra träningsmöjligheter för att förbättra närspelet och det långa spelet.

La Monacilla är därför ett utmärkt val. Golfanläggningen har 18 bra hål. En bonus är bermudagräset på fairway, som ger mycket rull. Dessutom finns rosa tee framför röd tee samt regionens bästa träningsområde. Ta kontakt med vår personal om ni önskar att boka golflektioner eller kurs.   

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil