Vad är Flexi-greenfee?

Flexi-greenfee är en greenfeebiljett för er som önskar spela många olika golfbanor, men som inte vill vara låsta till ett visst antal rundor på en specifik golfbana eller ett visst datum. Flexi-greenfee ger er stor frihet, och ni väljer själva var ni önskar att spela och bokar direkt med golfklubben. Det ger er möjlighet till valfritt spel enligt tillgänglighet på golfbanorna och ni bestämmer själva ert upplägg mellan de olika golfbanorna där flexi-greenfeebiljetterna är giltiga.

Vem bokar på Flexi-greenfeebiljetter?

De flesta av våra resenärer bokar golfmedlemskap med fri golf på en eller flera golfbanor. Majoriteten är longstay resenärer. Flexi-greenfee biljetter är ett perfekt komplement för alla som i samband med vistelsen vill göra några utflykter till andra banor i regionen och kunna spela till ett förmånligt pris.

Vi har också resenärer som inte önskar medlemskap på en golfklubb, utan föredrar att själva kunna bestämma var de ska spela. Då är Flexi-greenfeebiljetter den perfekta lösningen.

Kan Flexi-greenfee användas både i Spanien och Portugal?

Det finns två olika typer av Flexi-greenfee biljetter, Flexi-greenfee Portugal och Flexi-greenfee Spanien. Flexi-greenfee Spanien är billigare jämfört med Flexi-greenfee Portugal, och därför säljs de som två olika tillval. En spanska flexi-greenfee biljett kan inte användas i Portugal eller tvärt om.

På vilka golfbanor kan Flexi-greenfee användas?

På vår hemsidan finns information om vilka golfbanor som greenfeebiljetterna är giltiga, både för Flexi-greenfee Portugal och Flexi-greenfee Spanien, samt om det finns några restriktioner i samband med tidbokning.

Hur bokar man på Flexi-greenfee biljetter?

Flexi-greenfee kan endast köpas tillsammans med våra golfpaket och medlemskap, och kan inte köpas på plats. Varje greenfeebiljett är förtryckt med namn från första resenären på en bokningsbekräftelse. Flexi-greenfee kan fritt fördelas mellan gäster med samma bokningsnummer. Flexi-greenfee är giltiga under samma datum som ni har bokat hotell eller lägenhetshotell. Oanvända Flexi-greenfee kan inte återlämnas mot ersättning. Flexi-greenfee biljetter säljs i rabatterade paket. Att köpa enstaka greenfeebiljetter på plats är dyrare. Hur mycket man sparar genom att köpa ett paket med Flexi-greenfee beror på under vilken period man reser samt vilka banor man väljer att spela.

Flexi-greenfee biljetter bokas på av kund i steg 3 i samband med bokning. Om en kund vill boka på Flexi-greenfee biljetter efter att bokningen har gjorts, så ta kontakt med vår personal på ekonomi@golfispanien.se. Priser och olika paket av tillvalet Flexi-greenfee finns att se under Mina Bokningar.

 

Flexi-greenfee