Fler nyheter

Ny Corona försäkring för Carvoeiro, Salema, Salgados och Vila Sol resenärer

2020-09-18:
Algarve har haft liten smittspridning av Corona, ändå klassas regionen som röd av flera länder. Många av landets ledande politiker anser det mycket orättvist, och har implementerat flera åtgärder för att få utländska turister att resa ”hem” till Algarve. Ny reseförsäkring via Turismo de Por... Läs mer »


Rapport från Carvoeiro, Salema och Vilamoura

2020-08-27:
Nulägesrapport 2020-08-27 Vi blir kontaktade av många gäster som undrar om de kan resa ”hem” till Algarve under hösten, hur livet ser ut där nu och hur smittspridningen har varit på våra longstay destinationer. Flera gäster har också frågat om vi kan förklara varför Algarve har haft s... Läs mer »


Rapport från El Rompido, Punta Umbria och Islantilla

2020-08-24:
Nulägesrapport 2020-08-24 Livet är inte som vanligt på grund av Corona och det är många resenärer som funderar på om de ska resa eller inte under hösten. Vi har nu varit på plats i drygt två veckor för att kunna skicka en nulägesrapport och berätta om vad som är annorlunda på våra des... Läs mer »


Uppdatering Corona - Covid-19

2020-06-28:
Förbättrade villkor för dig som resenär Frågor och svar angående avbokning, ombokning, återbetalning och annat som har att göra med Covid-19? Vad är det som gäller framtida bokningar och situationer som kan uppstå i samband med Covid-19. Villkoren har ändrats och blivit mycket mera förmånliga fö... Läs mer »


Var en av de första att spela populära Gregal i höst!

2020-05-27:
Det kommer spännande nyheter från La Sella i Denia, Alicante. Ombyggnationen av slingan Gregal har redan startat under översikt av Jose Maria Olazábal och hans team, som arbetar med design och byggnation av golfbanor. Det har byggt en mängd nya utslagsplatser och totala ytan av tee kommer att öka med 922 m2. F... Läs mer »


Golfglädje i Spanien och Portugal

2020-05-20:
Nu är i stort sett alla golfbanor åter öppna i Portugal och Spanien. De flesta portugisiska golfbanor öppnade mellan 4-8/5 och de allra flesta spanska golfbanor öppnade mellan 11-15/5. VilaSol, Gramacho, Alto och Silves är öppna. Pinta är ännu inte öppen, men banpersonalen jobbar på anläggningen. Espiche, Santo An... Läs mer »


Tävlingssäsongen summerad | El Rompido

2020-05-07:
Sommaren är snart här, och vi tittar tillbaka på säsongen 2019-20. Det var flera personer som debuterade som golfvärdar på El Rompido. Eftersom alla hade erfarenheter från olika arbeten på svenska golfklubbar, så gick inlärningen snabbt och relativt enkelt. Våra golfvärdar berättar i års... Läs mer »


Tävlingssäsongen summerad | Carvoeiro

2020-05-07:
Vi uppskattar verkligen den atmosfär ni gäster skapar vid alla våra träffar, och uppslutningen på våra tävlingar har varit helt makalös. Vi kommer att sakna er alla under sommaren, och passar på att tänka tillbaka på vintersäsongen som gått. Tävlingssäsongen Grattis till alla gäster som ... Läs mer »


Tävlingssäsongen summerad | Punta Umbria

2020-05-07:
Det har varit en trevlig säsong för golfvärdar och gäster i Punta Umbria. Tyvärr fick den ett abrupt slut, men innan Corona utbrottet så arrangerades många tävlingar och socialt umgänge. Mest uppskattade aktiviteten i samband med Aftergolf var musikquiz, bland annat ett som gästerna Frank och Ingvar skapat. Gemensamm... Läs mer »


Tävlingssäsongen summerad | Vilamoura-VilaSol

2020-05-07:
Kan mandelmassa användas som sprängdeg? Läs sammanställningen från våra golfvärdar Åke och Kerstin om säsongen i Vilamoura-Vila Sol. Vi tackar alla gäster för en jättefin vintersäsong och önskar alla välkomna tillbaka. Från gäster, som hade lyckan att smaka Kerstins semlor, så kan vi hälsa att semlorna... Läs mer »


Karnevalgolfen 2020

2020-05-01:
Populära Karnevalgolfen brukar vara årets mest minnesvärda golfrunda, och det blev det även 2020. "Det var en toppenkul karneval, nog den bästa av alla hitintills," berättar Ann Larsson. Ann och maken Sven vet vad de pratar om, eftersom de deltagit många gånger. Anns kommentar har fått oss at... Läs mer »


Ny hotellkedja tar över Vale da Lapa

2020-04-09:
Nu kommer det goda nyheter från Vale da Lapa i i Carvoeiro. Hotellkejdan Details har tagit över drifen och är i full gång med städning och genomgång av inventarier. Många i personalen har valt att jobba kvar. Vi hör av oss till alla som bokat inom kort, när vi har mer information om vad som kommer &ar... Läs mer »


Viktigt angående bokning och betalning för vintern 2020-2021

2020-03-24:
Vi förstår att det i nuläget är svårt att planera framåt. Vi har pratat med våra samarbetspartners och har kommit fram till en lösning, som vi hoppas är bra för alla parter. Antalet bokningar till nästa vintersäsong är i nuläget mycket större än det brukar vara, och det råder bokningsstopp under ... Läs mer »


50 € Boka-tidigt-rabatt

2020-02-03:
Ett stort tack till er alla som rest med oss denna säsong. Nu jobbar vi för fullt för att vintern 2020-2021 ska bli den allra bästa hittills. Vi erbjuder flera nya lägenhetshotell. Ser du också fram emot nästa vinter? Vi erbjuder alla gäster som för vintern 2020-21 bokar longstay på 21 nätter eller längre senast 2... Läs mer »


På-Spåret-Utmaning! Nyheter 20-21!

2020-02-03:
1. Vart är vi på väg? Vi söker namnet på en stad i närheten av vår nya longstay destination 5 poäng Vi åker mot lagom vatten. Zacharias Topelius variant av barnramsan Rida, rida ranka från 1871 är en ledtråd till kusten där vi finner vår stad, men bli inte förvirrade av norska v... Läs mer »


Bokningen öppnar fredag 2020-02-07

2020-02-02:
Bokningen för säsongen 2020-2021 öppnar fredag den 7/2 klockan 20:00 (19:00 för gäster som befinner sig i Portugal). Det går då att boka våra populära golfpaket inklusive El Rompido lägenhetshotell Marismas Club, Carvoeiro lägenhetshotell Vale de Oliveiras, Vilamoura-VilaSol lägenhetshotell Pine Hills och Sa... Läs mer »


Jubileumskrönika | Resenär värvad efter bilolycka och andra nya inlägg

2020-01-08:
I samband med vårt jubileum, så har vi haft tid att reflektera över alla fantastiska minnen och upplevelser vi delat med våra gäster. Vi har börjat på vår Jubileumskrönika, men vi behöver din hjälp. Har det hänt något knasigt, otroligt eller roligt i samband med din longstay, så för du g... Läs mer »


Gott Nytt År!

2019-12-31:
Vi önskar alla gäster, hemma eller på destinationerna, en riktigt trevlig Nyårsafton. Är du i El Rompido, så är du inbjudna till vår årliga fest på Macarella bar i lägenhetskomplexet. Vi samlas kl. 23:30 vid våra Informationstavlor och går sedan i samlad grupp till bar Macarella... Läs mer »


Jubileumstävling 19/11 La Monacilla, Huelva

2019-11-05:
Shot-gun start kl. 10:00 Hjärtligt välkomna till vår jubileumstävling på La Monacilla golfklubb tisdagen den 19/11. Tävlingen spelas som en bästboll med fyra deltagare per lag, där de två bästa resultaten räknas på varje hål och det kommer några små överraskningar ute på golfba... Läs mer »


Jullovsspecial elitjuniorer samt föräldrar

2019-11-01:
Har du lust att träna och spela golf under jullovet? Kanske vill du spela tävlingsgolf på en av de finaste golfbanorna i Algarve? Under december och januari erbjuder vi kampanjpriser och lägenhetshotellet erbjuder extra transferservice till juniorer och deras familjer. Medlemskap på Vila Sols 27-hålsanläggn... Läs mer »


Bussutflykt till Sevilla 17/11

2019-11-01:
Ta en ledig dag från golfen och följ med till Sevilla, Andalusiens mest spännande stad. Det är en fantastiskt vacker storstad. Stadskärnan är relativt liten och där finns de flesta sevärdheterna, den godaste maten och den bästa shoppingen. Många av våra gäster besöker Sevilla minst en gång per år. D... Läs mer »


Jubileumstävling 9/11 Penina, Algarve

2019-10-28:
Under 2019 firar vi 15-årsjubileum när det gäller longstay golfresor. Vi fortsätter firandet med en jubileumstävling på Penina Championship course på Algarvekusten lördag den 9/11. Tävlingen spelas som en bästboll med fyra deltagare per lag, där de två bästa resultaten räknas på varje hål o... Läs mer »


SAS flyger direkt till Sevilla våren 2020

2019-10-13:
Har du ännu inte bokat resa för våren 2020, så finns det nu möjlighet att hitta prisvärda biljetter med SAS. Flygbolaget testar en ny destination alla lördagar från och med 29 februari till och med den 16 maj. Alla avgångar sker från Arlanda. Vår förhoppning är att destinationen ska bli populä... Läs mer »


Vad är avbeställningsskydd och vem behöver det?

2019-05-24:
Avbeställningsskydd innebär att du som köpt vårt försäkring får pengar tillbaka om du inte kan resa på grund av att du, din maka, sambo, barn eller förälder drabbas av akut sjukdom, skada eller olycka. Avbeställningsskyddet gäller också vid brand eller inbrott i din bostad i anslutning till din avresa. Av... Läs mer »


Tävlingssäsongen summerad | El Rompido

2019-05-05:
I skrivande stund är det fortfarande några gäster kvar på El Rompido som njuter av sol, golf och bad, men de sista golftävlingarna har spelats och det är dags för oss att summera och gratulera. Under vintern har vi gjort fyra uppskattade bussutflykter tillsammans till andra golfbanor: Nuevo Portil, Islantilla, Bel... Läs mer »


Tävlingssäsongen summerad | Carvoeiro

2019-04-30:
Ytterligare en säsong har medfört nya anteckningar i historieböckerna. Vi minns alla härliga möten och upplevelser vi haft med gästerna i Carvoeiro, och vill samtidigt tacka för denna vinter. Fantastiska golfresultat och oavgjort i matchen mellan damer och herrar Vi noterade många exceptionella prestationer i samban... Läs mer »


Tävlingssäsongen summerad | Vilamoura-VilaSol

2019-04-29:
Efter sex år som ansvariga golfvärdar i Vilamoura-Vila Sol, så kan vi konstatera att banans skötsel har utvecklats avsevärt med bra greener och ständigt pågående gallring av pinjeträden. Dessutom har vi under säsongen haft det bästa golfvädret man kan önska, soligt och och enbart sporadiska regnskurar fr&... Läs mer »


Tävlingssäsongen summerad | Punta Umbria

2019-04-29:
Många tävlingar har anordnats under säsongen och deltagandet har varit fulltaligt, eftersom vi till allas belåtenhet kunde flytta på tävlingar de få dagar det var regn. De tävlingsformer som uppskattas mest av gästerna är alla lagtävlingar. Det märktes på hösten när vi hade Önskegolf och spelforme... Läs mer »


Singelkampanj

2019-04-23:
Fler singlar på longstay Ensamhushållen i Skandinavien ökar och motsvarar snart 40%. Många personer uppskattar att ha den ekonomiska möjligheten att vara skriven på egen adress, men umgås med andra när det passar. Det är nu tänkbart även på longstaysemestern, eftersom vi erbjuder rabatterad... Läs mer »


50 € rabatt för återvändande longstaygäster 2019-2020

2019-02-07:
Ett stort tack till er alla som valt att resa med oss de senaste 15 åren! Läs mer>> Jubileumserbjudande till alla återvändande longstay gäster Rabatten på 50 € rabatt per person gäller alla återvändande gäster som bokar vistelser, inklusive boende och golf, på minst 21 nätter under... Läs mer »


Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil