På västra Costa de la Luz finns den populära destinationen El Rompido, som ligger en timmes bilresa från Faro flygplats och tre timmar från Malaga flygplats. El Rompido ligger vid havet och floden Rio Piedras. Anläggningen har två fantastiskt fina golfbanor, ett 4-stjärnigt lägenhetshotell mellan hål 2 och 3 samt ett 5-stjärnigt hotell vid hål 1. Golfklubben har varit värd för finalen på spanska touren samt andra stora golftävlingar, och rankas som en av de bästa golfdestinationerna i Andalusien. Från boendet är det bara några hundra meter till klubbhuset och båda golfbanorna, och det finns ingen störande bebyggelse runt golfbanorna. Till El Rompido centrum tar det bara drygt 15 minuter att promenera genom naturreservatet. Till regionhuvudstaden Huelva tar det 25 minuter med bil.

 • Golfvärd
 • Tävlingar och aktiviteter
 • Socialkväll och Aftergolf
 • Välkomstmöte
 • Utflykter
 • Fys- och golfträning

Kampanj

Under perioden 1/12-31/1 har vi kampanjpris på alla medlemskap.

Under säsongen 2019-2020 har vi en Singelkampanj i samband med vårt 15-årsjubileum och alla singeltillägg på Precise lägenhetshotell Marismas Club är rabatterade. För gäster som väljer ensamhushåll, som inte delar lägenheten med någon annan under hela vistelsen och bokar minst 14 nätter, är samtliga nätter som infaller under perioderna 23/11-7/1, 1/2-14/2 samt 12/4-31/5 ytterligare prissänkta.

Vi åker till El Rompido varje år av främst två skäl; dels får vi möjlighet att spela golf på fina och välskötta banor i ett bra klimat, dels har SoloGolf | GolfiSpanien trevliga arrangemang som skapar en mycket bra social samvaro på och utanför golfbanan.

Lena och Lars, Diamantgäster

Nyheter

Från och med kommande vintersäsong finns det möjlighet för longstaygäster att stanna längre, ända till sista maj. Maj är en underbar månad för den som vill kombinera golf med sol och bad. En annan fördel med att resa i maj är det förmånliga priset.

Lägenheterna på Precise lägenhetshotell Marismas Club har nyligen renoverats och uppgraderats med grå soffa, diskmaskin, skjutdörr till köket, ny köksbänk, duschkabin i lilla badrummet, sängar, bäddmaddrasser, kuddar, täcken och sänglinnen.

Fördelar med…

 • Fri reslängd och ankomstdag
 • Spaniens bästa vinterklimat
 • Medlemskap med fri golf
 • Golfbanor är lätta att gå
 • Gångavstånd till 36 hål
 • Gångavstånd till matbutik
 • Prisvärd flygtransfer
 • Gratis gym och spa

Golf

El Rompido har ett fint, modernt klubbhus med många trevliga uteplatser. Här finns en restaurang, shop samt omklädningsrum. Det finns träningsområden både vid södra golfbanan, Campo Sur, och den norra golfbanan, Campo Norte. 

Alla våra gäster som bokar 14 nätter eller längre har möjlighet att boka fri golf på resortets 36 hål. Vi har egen tidbokning och startblock alla dagar. Dessutom kan våra gäster boka starttider direkt i pro shopen tidigast sju dagar innan speldatum, och det finns inga restriktioner angående speltid eller antal speldagar.  Läs mer om tidbokning och starttider

Gäster som bokat medlemskap med fri golf på El Rompido har möjlighet att komplettera med Flexi-greenfeebiljetter till rabatterat pris. Det är en perfekt lösning för alla som i samband med vistelsen vill göra utflykter till andra banor i regionen och spela till ett förmånligt pris. Dessutom är det ett komplement till de gäster som vill spela mycket och kunna förboka golfrundor lång tid i förväg. Flexi-greenfebiljetter bokas som tillval i steg 3 i samband med bokning. Gäster som redan har bokat kan se pris på tillvalet under Mina Bokningar och kontakta vår personal för att lägga till tillvalet på bokningsbekräftelsen.

Anläggningen är perfekt för longstay. Dels för att man lätt kan gå till båda golfbanorna, men också för att det är så kort väg att gå och träna golf och det finns flera bra träningsområden. Dessutom är det enkelt att på golfbanan Campo Sur endast spela 3, 7, 9 eller 11 hål, som alla ligger nära boendet och klubbhuset. På eftermiddagen är det lite tryck på golfbanan, och då kan man oftast spela i sin egen takt. En annan fördel med El Rompido är att de allra flesta klarar att spela med vanlig golfvagn, och det är få som behöver elvagn eller golfbil. Södra golfbanan, Sur, är mycket lätt att gå. Norra golfbanan, Norte, är också relativt lätt att gå, men den har en liten backe mellan hål 7 och hål 8. 

El Rompido är ett utmärkt resmål för gäster som inte spelar golf. Hit reser många som tycker om att promenera och cykla i naturreservatet, rida, fågelskåda, fiska, paddla, sola och bada. Hit reser också många par där endast en i familjen spelar golf. Ta kontakt med vår personal för priser utan golf. 

Golfbil

El Rompido erbjuder våra gäster rabatterad priser på golfbil och rabatterad månadshyra av golfbil. Via Ankomstinformationen, som skickas ungefär 30 dagar innan avresa, så får gästen besked om aktuella priser samt kontaktinformation till golfklubben för bokning av golfbil. 

Golfvärd

På hemsidan Golf | Tidbokning | Tävlingar finns uppdaterad information om när golfvärd finns på plats på destinationen. När vi har personal på plats, så arrangeras välkomstmöten, två tävlingar per vecka, middagar, aftergolf, bungypump, golffys samt många andra aktiviteter på resmålet.  

Destinationen är öppen för bokning från 15/9 till 31/5. Under de perioder när vi inte har personal på destinationen sköts service via hotellens reception och via golfklubbens personal.

Närområdet

El Rompido är en charmig liten fiskeby. Det finns många restauranger längst floden som serverar nyfångad fisk, goda kötträtter och fantastiska tapas. Vid kyrkan finns ett torg, där man kan sitta och njuta av solen och folklivet. I El Rompido centrum finns mataffärer, vårcentral, apotek och några mindre butiker. Området runt El Rompido anses av spanjorerna vara en av de vackraste platserna i Andalusien. Utsikten är fantastisk från byns bästa café och tapasrestaurang, där man ser floden, marisman, sanddynor, marinan och havet. Förutom den långa stranden i östra El Rompido och stranden på Flecha del Rompido, så är stigarna i naturreservatet mest populära. Här kan man i underbara omgivningar rida, cykla, promenera och göra många andra aktiviteter

Boende

Våra långtidsgäster bor på ett modernt lägenhetshotell, Marismas Club, precis vid golfbanan bara några minuters promenad till första tee på båda golfbanorna. Alla lägenheter har två sovrum, två badrum, separat kök, vardagsrum samt balkong. Varje lägenhet har luftkonditionering för värme eller kyla. Här finns också Canal+GOLF och gratis internet i lägenheten, vilket uppskattas mycket av våra gäster. Lägenheterna har utsikt över golfbanan och poolområdet, med mycket bra solförhållanden under vinter månaderna. Bortom golfbanan ser man ett naturskyddat område och havet.

Våra korttidsgäster kan välja mellan att bo på det 5-stjärniga hotellet, El Rompido Golf, eller på lägenhetshotellet. Hotellet ligger endast 50 meter från lägenheterna och 100 meter från klubbhuset.

Lägenhetshotell i området

Precise The Club i El Rompido är ett 4-stjärnigt, trevligt lägenhetshotell som ligger 300 meter från klubbhuset och första tee på golfbanorna, El Rompido Sur och El Rompido Norte. Från lägenheterna har man utsikt över golfbanan, trädgårdar eller poolområdet. Alla lägenheter är rymliga på drygt 75 m 2 med två sovrum, två badrum, kök samt vardagsrum och balkong. Lägenheterna har nyligen renoverats och uppgraderats. I lägenheten ... Läs mer »
 

Hotell i området

Vill du unna dig lite extra lyx, så ska du komma till det 5-sjärniga hotellet på Precise Resort El Rompido. Hotellet ligger precis vid sidan av klubbhuset och nära första tee på El Rompido Sur och fem minuters promenad från första tee på El Rompido Norte. Hotellets erbjuder en stor frukost- och middagsbuffé, pianobar, spa och en lunchrestaurang. Dubbelrummen är rymliga och fina. För den som vill unna sig det allra bästa... Läs mer »