La Sella är ett omtyckt resmål för mängder av golfentusiaster runt om i Europa. Anläggningen ligger drygt en timmes bilresa från Alicante och Valencias flygplatser. Banan är känd för den ligger vackert i ett naturreservat, utan störande bebyggelse runt hålen. Golfbanan har 27 hål och är relativt enkel att gå. De tre slingorna sätts samman i olika kombinationer, så det upplevs som tre olika golfbanor beroende på var man startar.

Kampanj

La Sella är nytt som longstay destination. Under hela vintersäsongen 2020-2021 och 2021-2022 är priserna rabatterade, så passa på att boka. 

Aktuellt

Det kommer spännande nyheter angående ombyggnationen av slingan Gregal, som startat under översikt av Jose Maria Olazábal och hans team, som arbetar med design och byggnation av golfbanor. Det har byggt en mängd nya utslagsplatser och totala ytan av tee kommer att öka med 922 m2. Fariways och ruff håller på att formas för optimal dränering och roligare, mer utmanande golf. Alla bunkrar har omdesignats och dräneringssystemet "Better Billy Bunker" installeras för optimala spelförhållanden i samband med regn. Samtliga greener görs om enligt USGA standard med nya grus och sandlager. Greenytan kommer också att öka med 877 m2, så det kommer bli spännande att putta till hösten. Rain Bird bevattningssystem installeras på hela slingan, vilket kommer att ge optimala förutsättningar för bevattning av golfbanan.  

Gregal förväntas öppna igen under mitten av september 2020.

Golf

Alla gäster har möjlighet att boka starttider hemifrån. Hur starttider bokas framgår via Ankomstinformation och i samband med bokning. 

Det ingår obegränsad golf, vilket innebär att när man har spelat 18 hål, så kan man utan kostnad spela fler hål samma dag i mån av plats. Starttiden för ytterligare hål kan inte förbokas, utan bokas på plats efter avslutad runda med pro shopens personal.

Läs mer om tidbokning

Lägenhetshotell i området

Marriott La Sella Golf Resort & Spa ligger vid naturreservatet Montgó vid Medelhavet, endast 10 minuters bilresa från kuststaden Dénía. Lägenhetshotellet The Residences La Sella erbjuder lägenheter med ett eller två sovrum, endast en kort promenad ifrån klubbhuset och hotellet. Här finns tre 9-hålslingor, designade av dubbla Mastersvinnare och tidigare Ryder Cup kapten José María Olazá... Läs mer »
 
 
 

Golfbana

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil