Bokningsproceduren för hyrbilar från Faro och Lissabon har förbättrats. Hyrbilar bokas inte längre via Mina Bokningar, utan via vår sökmotor högst upp till vänster på startsidan. För att bokningen ska gå så snabbt som möjligt, ta fram ert bokningsbekräftelse om ni tidigare bokat golf och boende. På bokningsbekräftelsen finner ni bokningsnummer eller kundnummer och lösenord. Det står felaktigt i sökmotorn att priset för hyrbilen är per person istället för per hyrbil, men totalpriset blir alltid samma oavsett om man söker pris för en eller flera personer. 

Boka hyrbil 

 1. Gå till sökmotorn högst upp till vänster på vår hemsida.
 2. I första rullistan välj det datum när ni önskar att hämta upp hyrbilen.
 3. I andra rullistan välj Hyrbil och om ni önskar hämta bilen på Faro flygplats eller Lissabon flygplats.
 4. I tredje rullistan välj antal dagar ni önskar hyrbilen.
 5. I fjärde rullistan välj 1 vuxen. Skulle ni välja flera vuxna så förändras inte priset för hyrbilen, men ni behöver fylla i mer information i steg 3 och det tar längre tid att göra bokningen.
 6. Tryck på Sök.
 7. Välj den hyrbilsklass ni önskar.
 8. Tryck på Boka nu.
 9. I steg 2 kontrollera att bilklassen är den ni önskar och tryck på Gå vidare.
 10. Har ni tillgång till er tidigare bokningsbekräftelse, tryck på länken längst ut till höger som heter Klicka här. Fyll i bokningsbekräftelsenummer och lösenord, så fyller programmet i era kontaktuppgifter. Har ni inte tillgång till tidigare bokningsnummer och lösenord, så fyll i era uppgifter igen.
 11. Längst ner i steg 3 av bokningen finns fem obligatoriska rullistor. Där ska ni välja upphämtningsplats, upphämtningstid, flygnummer, återlämningsplats, och återlämningstid.

Om ni inte finner ert flygnummer i rullistan, välja det alternativet och skicka en e-post till hyrbil@golfispanien.se så uppdaterar vi rullistan och er bokning med korrekt flygnummer.

När ni väljer återlämningstid, så måste ni välja en tid som är lika med eller tidigare än upphämtningstiden. Annars kostar hyrbilen ytterligare ett belopp motsvarande en extra dag, som ni senare måste betala.

 1. Önskar ni inget avbeställningsskydd, så kryssa bort det.
 2. Tryck på Gå Vidare.
 3. I steg 4 kontrollera alla uppgifter och kryssa i rutan för att ni godkänner resevillkor.
 4. Tryck på Bekräfta.
 5. Bokningsbekräftelse kommer omgående till er e-post. Har ni önskat en bilklass där det står att bokningen måste bekräftas, så tar det normalt 2-3 dagar innan ni får bekräftelse till er e-post. Hyrbilsfirman får er bokning och så snart de godkänt bokningen, så skickat bekräftelsen vidare till er e-post.
 6. Gäster som redan bokat golfresa och boende, behöver inte betala in 10% av kostnaden för hyrbilen inom 7 dagar som det står på bekräftelsen. Det går bra att betala hela beloppet i samband med slutbetalning. Det går alltid bra att betala flera bokningsbekräftelser samtidigt, bara man uppger alla bokningsbekräftelsenummer i samband med betalning. Gäster som inte bokat golf och resa, betalar 10% reservationsavgift för hyrbilen tillsammans med reservationsavgiften för golf och boende.
 7. Kvitto för hyrbilen med instruktioner och villkor skickas till er e-post så snart hyrbilen är till fullo betald.