Bellavista är en riktigt hemtrevlig golfklubb med personlig service. Tillgängligheten till banan är fantastisk för att vara en spansk golfbana precis vid en storstad. Medlemmarna på Bellavista är spanjorer som bor och arbetar i Huelva, så de kan oftast bara spela på helgerna. Eftersom en spanjor normalt arbetar från 9-14 och 17- 20 så hinner de inte med spel efter jobbet. Våra gäster kan spela när de vill på vardagar. Det är trångt på golfbanan på helgerna, och då får våra gäster spela efter 13:00 eller boka en tid som är ledig dagen innan i receptionen.

Vid sekelskiftet flyttade många engelsmän till Spanien för att arbeta i gruvindustrin i Minas de Rio Tinto, i norra Huelva. Många var passionerade golfare och försökte skapa förutsättningar för spel i det nya landet. De grundande Bellavista golfklubb, som anses vara Spaniens äldsta klubb. Golfklubben i Bellavista växte sig stark tack vare närheten till Huelva stad och banan har förändrats och förbättrats många gånger sedan starten. Till skillnad från de flesta andra spanska golfklubbar, så finns det inget stort hotell eller företag som driver anläggningen utan det påminner om en vanlig skandinavisk familjeklubb.

Golfbanan är relativt lätt att gå. Det finns en del dogleg och några smala hål men många pinjeträd. Sista 9 hålen är lite öppnare och något längre. Hål 1 och 10 ligger på var sin sida av klubbhuset och både hål 9 och 18 slutar precis vid terrassen, så det är en perfekt golfbana för den som vill spela 9 hål. Tyvärr är dräneringen inte den bästa på Bellavista, eftersom golfbanan byggdes för så många år sedan. Golfklubben har lagt ner mycket pengar de senaste åren för att förbättra förutsättningarna för banan vid mycket regn. Trots det ska man inte räkna med någon rull under vintermånaderna. Gäster som är beroende av golfbil, ska vara uppmärksamma på att det ofta blir bilförbud i samband med skyfall.

Våra gäster har uppskatta lugnet på klubben och den omväxlande layouten på hålen. Det känns att det är en gammal golfbana och det är ganska stor kontrast till de moderna golfanläggningar som har byggts de sista åren. Klubbhuset är byggt i engelsk stil. Atmosfären är avslappnad, priserna relativt billiga och det är nästa alltid folk som äter tapas i baren.

Bellavista är också känd för att ha den fulaste proshopen med de bästa priserna i regionen. Det är så trångt att det nästan inte går att röra sig i butiken, men många gäster berättar att de har gjort fynd genom att finna varor under kartonger och bakom hyllor.

Det är lätt att trivas på Bellavista. Både personal och medlemmarna är glada för alla vintergolfare. Caddymastern tvättar klubborna efter varje runda innan han ställer in dem i bagförvaringen.

Specialpris långtidshyra

Fler priser kommer inom kort!

Golfbil25 € - dag 180 € - 12 gånger 312 € - 24 gånger

Elvagn- € - dag - - € - 10 gånger

Vagn - € - dag - € - månad -

Lägenhetshotell

Visa stor Google karta »

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil