Transfer är ett alternativ för gäster som inte vill boka en hyrbil. Ibland är det billigare med hyrbil, för konkurrensen är stenhård i hyrbilsbranschen och priserna har gått ner de senaste 5 åren. Självklart har man också större frihet med en hyrbil, och det är lättare att handla mat.

Ändå väljer många att ta transfer, för att det är skönt att bli hämtad på flygplatsen och körd direkt till resmålet. Många gäster reser tillsammans med bekanta, och väljer att dela på en hyrbil. Hyrbilen används oftast inte varje dag, och då bli det billigare att vara två eller tre par per hyrbil. För att ta sig till och från flygplasten, så bokar de en transfer till dem som inte får plats i hyrbilen på grund av allt bagage. Kom ihåg att lämna dokument och betala för samtliga förare i samband med att hyrbilen hämtas upp. Alla förare måste stå på hyrbilskontraktet för att täckas av försäkringen. Gäster som önskar dela hyrbil kan ta kontakt med oss, så kan vi förmedla kontakten till andra resenärer med liknande bokningsdatum.

Transfer finns från Faro flygplats till alla våra resmål i Algarve och Huelva regionen. Det finns två typer av transfer till destinationerna i Huelva regionen i Spanien.

Busstransfer till och från El Rompido är en nyhet, och är en form av delad transfer som kan innebära en del väntan på andra resernärer. Priset är förmånligt. Oftast är det inga eller endast ett stopp på vägen, så busstransfer är ett bra alternativ, framför allt för singelresenärer och par.

Privat transfer innebär att gästen bokar en egen transferbil som kör direkt till boendet utan stopp. Beroende på storleken på bilen, så ryms 2 till 8 personer med bagage per bil. Storleken på transferbil väljs i steg 3 av bokningen.

Det finns ingen transfer från Malaga flygplats eller Lissabon flygplats, eftersom priset blir oerhört mycket dyrare för transfer jämfört med att boka hyrbil.

Boka busstransfer

Busstransfer till El Rompido bokas i steg 3 i samand med bokning av golf och boende. Har kunden redan en bokning och önskar tillägget busstransfer, så måste uppdatering av bokningsbekräftelsen göras senast 120 dagar innan ankomst.

För att boka busstransfer med mindre än 120 dagar innan ankomst, så använd vår sökmotor högst upp till vänster på hemsidan.

Boka privat transfer

Privat transfer bokas via vår sökmotor högst upp till vänster på startsidan. För att bokningen ska gå så snabbt som möjligt, ta fram ert bokningsbekräftelse om ni tidigare bokat golf och boende. På bokningsbekräftelsen finner ni bokningsnummer eller kundnummer och lösenord. Det står felaktigt i sökmotorn att priset för privat transfer är per person istället för per transferbil, men totalpriset blir alltid samma oavsett om man söker pris för en eller flera personer. 

Bokningssteg för att boka privat transfer eller busstransfer senare än 120 dagar innan ankomst

 1. Gå till sökmotorn högst upp till vänster på vår hemsida.
 2. I första rullistan välj det datum när ert flyg landar på Faro flygplats.
 3. I andra rullistan välj Busstransfer alternativt Privat transfer. Busstransfer finns endast till El Rompido.
 4. I tredje rullistan välj antal dagar ni bokat.
 5. I fjärde rullistan välj antal vuxna som ska åka  transfer.
 6. Tryck på Sök.
 7. Tryck på Boka nu för det transferalternativ ni önskar.
 8. I steg 2 välj och kontrollera ert transferalternativ och tryck på Gå vidare.
 9. Har ni tillgång till er tidigare bokningsbekräftelse, tryck på länken längst ut till höger som heter Klicka här. Fyll i bokningsbekräftelsenummer och lösenord, så fyller programmet i era kontaktuppgifter. Har ni inte tillgång till tidigare bokningsnummer och lösenord, så fyll i era uppgifter igen.
 10. I steg 3 välj det transferalternativ som ni önskar när det gäller storlek på transferbilen och destination. Längst ner i steg 3 finns flera obligatoriska rullistor. Där ska ni välja ankomsttid för ert flyg, flygnummer, bokat boende, samt vilken tid ni önskar att bli hämtade på destinationen dagen när ni ska flyga hem.
  Fyll i namnen på alla som ska åka med transfern.
 1. Avbeställningsskydd gäller inte för transfer och privat transfer, oavsett om ni kryssar i ja eller nej, eftersom kostnaden alltid är 0 kr för avbeställningsskyddet. Läs mer under Särskilda villkor.
 2. Tryck på Gå Vidare.
 3. I steg 4 kontrollera alla uppgifter och kryssa i rutan för att ni godkänner resevillkor.
 4. Tryck på Bekräfta.
 5. Bokningsbekräftelse kommer omgående till er e-post.
   
 6. Gäster som redan bokat golfresa och boende, behöver inte betala in 10% av kostnaden för transfer inom 7 dagar som det står på bekräftelsen. Det går bra att betala hela beloppet i samband med slutbetalning. Det går alltid bra att betala flera bokningsbekräftelser samtidigt, bara man uppger alla bokningsbekräftelsenummer i samband med betalning. Gäster som inte bokat golf och resa, betalar 10% reservationsavgift för transfer tillsammans med reservationsavgiften för golf och boende.
 7. Kvitto för transfer med instruktioner och villkor skickas till er e-post så snart bokningen är till fullo betald. 

Frågor om transfer

Under Frågor om transfer finns svar på de vanligaste funderingarna runt transfer.