Sedan 2003 har vi erbjudit longstay till många tusentals gäster, och det tänker vi fortsätta med. SoloGolf | GolfiSpanien har varit ledande under mer än ett decennium när det gäller att erbjuda destinationer av hög klass med bra golfbanor, service och aktiviteter till förmånliga priser. Från och med 2014 säljer vi paketresor under namnet SoloGolf, som blir en del av samma vägvinnande koncept. Informationen och priser för SoloGolf kommer att vara detsamma som för GolfiSpanien. Alla tre webbadresser sologolf.se, sologolf.no och sologolf.dk tar er till samma sökmotor och hemsidor som tidigare.       

Vi är specialister på långtidsresor för golfare från hela Skandinavien. Vi erbjuder många högklassiga anläggningar under vintersäsongen. Våra resmål finns i södra Spanien och Portugal. Här finns förmodligen också Europas bästa vinterklimat, med lite regn och mycket sol.

Vi har valt att samarbeta med golfklubbar som har fina golfbanor och förnuftiga priser. Under åren har verksamheten växt och många golfklubbar kommer nu till oss med olika erbjudanden. Vi väljer dock våra resmål med omsorg. Livet är inte bara golf, utan vi vet samtidigt hur mycket det betyder att bo bra. Därför spenderar vi lika mycket tid att finna lämpligt boende för våra gäster. Självklart har inte alla samma prioriteringar och värderingar. Det finns boenden på golfbanan, vid havet, stadsmiljö, hotell, lägenhetshotell och lägenheter. Det finns stora och små lägenheter, lägenheter där det ingår städning, frukost och annan service och det finns lägenheter där du sköter dig själv, precis som hemma.

De flesta av anläggningarna vi samarbetar med har mer än en golfbana. Självklart finns det också resmål för gäster som tycker det räcker bra med 18 hål.

Alla våra gäster får automatiskt ett medlemskap i vår aktivitetsklubb. Det framgår på varje resmål när aktivitetsklubben är aktiv. Med medlemskapet får man rabatterade priser och andra förmåner på diverse saker på golfklubben, i restauranger och aktiviteter. Utbudet och rabatterna skiljer mellan varje resmål. Det finns möjlighet att deltaga i tävlingar, utflykter, middagar, golfundervisning och mycket annat. Självklart har man också möjligheten att bara slappna av och inte göra någonting.

Med oss reser människor som vill spela golf i solen, när det är grått, mörkt och kallt i Skandinavien.

Våra gäster ordnar själva resan till Spanien eller Portugal. Några väljer att köra egen bil andra väljer en billig flygbiljett. För dem som kommer med flyg, så har vi bra avtal med hyrbilsfirmor i Portugal och Spanien.

När verksamheten hade fast driftställe i Sverige, så hade vi resegaranti utställd till Kammarkollegiet. Sedan verksamheten flyttats till Spanien, så är alla garantier och försäkringar utställda till Junta de Andalucia under namnet GolfSol Norden S.L. och nummer AN 213055-2 enligt Decreto 301/2002. Moms och skatter betalas till Spanien. 

GolfSol Norden S.L. är medlem i organisationen International Association of Golf Tour Operators (IAGTO).

Alla vi som arbetar med  SoloGolf | GolfiSpanien kommer ifrån Skandinavien.

Välkommen!