Har du provat att söka efter ett pris under en period, utan att få något resultat?

Starta med att kontrollera så att du har valt rätt ankomstmånad.

Ibland söker gästen pris för perioder då vi ännu inte öppnar för bokning. Normalt öppnar vi för bokning inför kommande vintersäsong, som sträcker sig från september till maj, i slutet av januari varje år. 

Finner du inte det golfpaket som du önskar, så kontrollera att det är tillgängligt under perioden du valt och för de antal dagar som du skrivit in. Det finns flera begränsade spelpaket som endast är giltigt för ett jämnt antal veckor, till exempel för 14, 21, 28, 35, 49 eller 56 dagar. 

För att se alla möjligheter som finns på ett resmål, så är det bäst att sätta ankomstdagen till den 1:a och sedan välja 28 dagar.

Önskar du ett begränsat spelpaket på 28 dagar, men vill vara på plats i 31 dagar, så är det självklart inget problem. Vi ordnar ett specialpaket till dig. 

Priserna på hemsidan är från oktober till april, för de flesta resmål. Har du lust att resa i någon annan månad. Ta kontakt med oss via e-post med destination, period och vilket golf samt boendealternativ du önskar, så hör vi av oss med prisförslag.

Vår personal hjälper gärna till med personlig service på telefon. Ring oss på + (46) 8 559 21 240.

Vår prislista är dynamisk. För att få fram alla priser, så använd sökmotorn längst upp till vänster på vår hemsida. Följ fyra snabba råd nedan, för att få fram den prisinformation ni söker.

Steg 1 - Välj ankomstdatum

Välj det datum ni vill resa. Antingen kan man trycka på den lilla kalendern högst upp till höger i sökmotorn, eller så kan man välja datum i rullistan.  Sökmotor-ruta-1

Steg 2 - Välj en eller välj ingen

Vill du se alla resmål, gör inget, utan gå vidare till steg 3. För att se en speciell destination, tryck på pilen till höger och välj ett alternativ i rullistan. Sökmotor-ruta-2

Steg 3 - Välj hur länge ni vill stanna

Använd rullisten för att välja antal nätter ni önskar att stanna på resmålet. Vi säljer reser från 7 nätter till 213 nätter. Sökmotor-ruta-3

Steg 4 - Välja antal personer som ska dela boende.

Använd rullisten för att välja antal personer som ska dela boende. Singel gäster ska välja 1 vuxen. Vi säljer inga resor för barn, men personer som önskar resa med barn ska ta kontak med oss för att se om det finns någon barnrabatt på boendet. För att få fram grundpris, så skriv in alla resenärer som vuxna. Sökmotor-ruta-4