Hyrbil från Faro och Lissabon

Vi erbjuder våra gäster möjligheter att boka hyrbil till specialvillkor och fasta priser från flygplatserna Faro och Lissabon. Vi har med omsorg valt de hyrbilsfirmor vi samarbetar med. Som kund är det viktigt att få snabb och professionell service samt ett vänligt bemötande. Dessutom ska det inte tillkomma oväntade avgifter på plats.

Våra leverantörer erbjuder olika villkor. Villkoren för varje hyrbil finns under Läs Mer länken för varje hyrbil. Välj den hyrbil vars villkor passar er bäst.

I samband med bokning, så får kunden bokningsbekräftelse, som betalas via utlandsbetalning direkt till SoloGolf | GolfiSpanien. Hyrbilskvitto på svenska skickas så snart hyrbilen är till fullo betald tillsammans med all viktig information och villkor vid tillfället då ni bokade.

Tidigare har bokning av hyrbil skett under Mina Bokningar, men för att kunna erbjuda flexibla bokningsdatum, mera detaljerad information och utförligare information på hyrbilskvitto, så bokas alla hyrbilar numera via sökmotorn på vår hemsida. För att underlätta bokning, så ta fram ert bokningsnummer eller kundnummer samt lösenord från er senaste faktura. Har ni inte informationen tillgänglig, så går det bra att boka, men ni måste fylla i era kunduppgifter igen.  

Hyrbilar från Faro och Lissabon bokas via våra egen sökmotor högst upp till vänster på startsidan. Hyrbilen kommer på en separat bokningsbekräftelse. Hyrbilskvittot kommer när hyrbilen är tillfullo betald. Hyrbilskvittot innehåller detaljerade uppgifter samt villkor.

Läs mer om hyrbilsbokningens fyra steg via vår sökmotor

Betala hyrbil via kreditkort

Gäster som vill betala hyrbilen med kreditkort kan boka hyrbil via ett formulär, som är kopplat till vår samarbetspartner Holiday Autos. Observera att villkoren via vår samarbetspartner inte är specialanpassade för våra gäster, så lusläs texten för att ni inte ska få några otrevliga överraskningar i samband med att ni ska hämta upp bilen. Observera att priset varierar dagligen via vår samarbetspartner. Vi rekommenderar endast detta bokningsalternativet för gäster som flyger till Sevilla eller för gäster som endast vill betala med kreditkort. 

Hyrbil från Malaga

Hyrbil från Malaga bokas via vår samarbetspartner och hemsidan http://www.golfispanien.se/boka-hyrbil-malaga. Villkoren kan variera. Villkoren får kunden i samband med bokningsbekräftelsen. Det går att avboka bilen utan avgift innan ankomst och bilen betalas på plats i samband med att den hämtas upp. 

Frågor och svar om hyrbilar

På vår hemsida http://www.golfispanien.se/svar-hyrbil har samlat vanliga frågor om hyrbilar, motorvägsavgifter, självriskelimineringsförsäkring och böter.