Utflyktsmål

Zoomarine ligger drygt 30 minuter bort i Guia. Det är en underbar park för stora och små som liknar Sea World, fast mindre och gemytligare. Parken är i stort sett öppet året runt. Priset för inträde är överkomligt och man bjuds på olika uppträdanden av delfiner, sjölejon och sälar, papegojor samt rovfåglar. Det finns en stor avdelning som handlar om olika fiskar. Besökarna bjuds på en kombination av underhållning och undervisning. Det finns flera karuseller för de yngre barnen, där även mormor och morfar kan åka med.

För den som gillar fart och fläkt, så finns Go-Karting i Almancil. Det brukar vara populärt för alla åldrar, och det finns flera olika banor i olika längd och svårighetsgrad.

I Vilamoura finns massvis att göra. Välj mellan båtturer, ridning, jet ski, vattenskidor och flera bra stränder. Området har vägar för cycklister och för dem som vill springa eller promenera. Det finns många populära kvällsaktiviteter som barer, disco, kasino och de flesta filmer på bio visas på engelska.

Under sommaren så är Aquashow Water Park ett mycket populärt utflyktsmål. Parken ligger mycket nära Vila Sol, och erbjuder vattenrutschbanor, flumeride samt mängder av andra vattenattraktioner. Det är en given succé för alla barn och unga.

Närmaste stränderna i närheten är Quarteira, Vilamoura och Prai da Falesia. Stränderna runt Vilamoura är bra för gamla som unga, eftersom det finns gångvägar i trä på flera ställen som gör det lätt att komma ut till havet och över sanddynorna.

 
 
 

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil