Quinta do Vale är en trevlig och välskött golfbana vid sidan av gränsfloden mellan Portugal och Spanien. Golfbanan är designad av Ballesteros och är utmanande för alla handicapklasser. Det är en golfbana som bara blir bättre och bättre ju mer man spelar, eftersom många hål kräver spelstrategi. Spelaren ställs hela tiden inför val om de ska chansa att slå över hinder, eller spela säkert.

Det finns en hela 5 utslag att välja mellan. Den som vill ha lite variation, kan gå längst bak på vit eller svart utslag för proffstävlingar. Från svart utslag är det 190 meter carry över vattenhindret på hål 9, en par 3. Från röd tee är drygt 90 meter, även det en utmaning för många.

Quinta do Vale har stora, spännande greener. Det är många onduleringar och det gäller att ta tid och läsa noga innan man puttar. Det är också viktigt att man väljer rätt klubba vid inspel, annars kan man få väldigt långa puttar. Klubbhuset är nytt och riktigt trevligt. Terrassen ligger högt och man ser många hål ute på banan.

Det allra mesta är positivt när det gäller Quinta do Vale, men ska man klaga på något så är det att det är tungt att dra vagnen till klubbhuset upp från hål 18 och 9. Det glömmer man dock när man sitter högt över green och dricker något kallt efter rundan och ser allt som sker på greenerna nedanför klubbhuset. Våra gäster har varit mycket nöjda med maten i klubbhuset. Speciellt beröm har kockarna fått för salladerna och de olika pastarätterna.

Specialpris långtidshyra

Giltiga med QdV medlemskap

Golfbil26 € - dag

Elvagn9,75 € - dag

Vagn3,25 € - dag

Visa stor Google karta »

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil