GolfiSpanien Golfaren 2-boll bästboll

Costa Esuri - Torsdag 20/2; Shot-gun start 09:30 spansk tid / 08:30 portugisisk tid
 

Har du lust att spela en annan golfbana till reducerat pris och tävla med GolfiSpaniens gäster från andra resmål? Anmäl dig då till Golfaren, månadens trevligaste tävling. Ni kan även önska spelpartners, om ni har vänner på något av våra andra resmål. Golfaren spelas som en bästboll slaggolf, där man är två personer per lag. Spela tillsammans med någon du känner och gärna umgås med, eller låt oss finna dig en partner.

Bästboll slaggolf går till så att man inom laget räknar den bästa netto scoren för laget på varje hål.
Exempel: Spelare A får 36 erhållna slag efter slopetabellen och spelare B med 18 erhållna slag efter slopetabellen går ut på hål 1, en par 4 med index 18. Båda spelarna får 6 slag i hål. A, som får dra bort 2 slag, gör en netto par och B som bara får dra av 1 slag gör en netto bogey. Laget får då 4 slag, en netto par, som resultat på hålet.
Notera att vi spelar med 10% hcpreduction.

Förutom lagpriser, så har vi också priser för närmast hål, längsta drive för damer och herrar samt ett Open pris. Deltagare som önskar vara med och tävla om Openpriset, måste håla ut på alla hål som om de spelade slagspel.

Costa Esuri är en rolig och utmanande bana att spela för alla typer av golfare. De första 9 hålen ligger precis vid floden La Guadiana. Hålen har en links karaktär och är breda. De sista 9 är något mer knixiga än de första 9. Banan är relativt platt, med bra rull på fairway. Banan är lätt att gå, men känner ni att ni skulle vilja ha golfbil så måste ni förboka en via er golfvärd. Våra gäster har ett specialpris på 20 EUR per golfbil under Golfaren. Golfbil betalas direkt till pro shopens personal.

Direkt efter rundan samlas vi på terrassen i klubbhuset för prisutdelning, och för dem som vill något gott att äta och dricka så finns en specialmeny att beställa. För att få ta emot pris, så måste man närvara under prisutdelningen. Vi delar också ut flera klappepris samt pris för tävlingens bäst klädda par.

Vi har registrering i klubbuset från 08:00 fram till 08:45. Registrering sker i 2 incheckingsstationer, en för startande på hål 1-9 och en för startande på hål 10-18. Genomgång av lokala regler och spelform startar 08:45. Sedan går alla par till respektive hål klockan 09:10. Vi har shot-gun start kl. 09:30.

Specialpris på greenfee, startavgift och ett litet välkomstpaket är 28 EUR, som betalas senast torsdag 13/2 till er golfvärd på resmålet.  Av er golfvärd får ni ett litet kvitto, som ni ska lämna till vår personal på morgongen den 20/2. Önskar ni golfbil, så meddela er golfvärd det i samband med att ni betalar. Golfbilen betalas på plats.

Costa Esuri ligger i Spanien på gränsen in till Portugal. Vägbeskrivning finns på hemsidan. Körtid från Punta Umbria, ca 50 min; El Rompido, ca 45 min; Isla Canela, ca 20 min; Olhão, ca 50 min; VilaSol 55 minuter och Carvoeiro, ungefär 1 timme.   

Anmälan till tävlingen är bindande, och sista anmälningsdag är den 13/2 eller så snart tävlingen är fullbokad. Anmälan måste göras via internet. Länken till anmälningsformuläret finns på vår hemsida under Nyheter alternativt direktlänk http://www.golfispanien.dk/Golfaren-CE.html.  Skynda er att boka! Har ni ingen dator, så anmäl er till er golfvärd. Har ni ankomst efter 13/2 och ni inte redan har anmält er via internet, så fråga er golfvärd om det finns restplatser eller reservplatser.

Välkomna!
GolfiSpanien