Nr 1: 2014-2015

Sommaren är på väg och det är dags att planera inför vinterns golfsemester. Vi har samlat några intressanta aktualiteter i årets första nyhetsbrev.

9-hålsmedlemskap på El Rompido

Äntligen kan vi erbjuda en produkt för alla våra gäster som älskar livet utomlands om vintern, men som inte längre orkar eller vill spela 18 hål. Medlemskapet gäller på eftermiddagen, då det är lite tryck på golfbanan och man oftast kan spela i sin egen takt. Spendera förmiddagen med en sudoku och en kopp kaffe på balkongen innan ni går ut och spelar eller ligg i soffan och se på golfkanalen. Alternativt ta en promenad i naturreservatet eller träna på hotellets gym och spa innan golfrundan. El Rompido har två mycket trevliga golfbanor, Sur och Norte. Sur är mycket lätt att gå, och det är kort väg att gå hem till lägenhetshotellet efter 3, 7, och 9 hål. Starttider bokas direkt med caddy mastern tidigast fem dagar innan speldatum. Första bokningsbara starttid för gäster med 9-hålsmedlemskap varierar varje månad och styrs av tiden för solnedgång.

Halvpension på El Rompido

Nu finns det möjlighet att boka till halvpension för gäster som väljer lägenhetshotell Marismas Club på El Rompido. Halvpension gäller på hotellets restaurang och deras fina morgon- och middagsbuffé. Under perioder som även lägenhetshotellets restaurang håller öppen, så kan våra gäster fritt välja var de vill äta sina måltider.  Vi rekommenderar endast pension för er som reser 28 nätter eller kortare perioder. Gäster som reser längre tid, har möjlighet att boka rabatterade frukost- och middagskuponger. Halvpension och matkuponger väljs som tillval i samband med bokning, alternativt via Mina Bokningar för gäster som redan bokat.

Salgados | Ny destination 2014-2015

Salgados | Ny destination 2014-2015

Vår nya destination Salgados ligger nära Albufeira på Algarvekusten. Salgados trevliga 18-hålsbana ligger inom några minuters gångavstånd från boendet Vila das Lagoas, som har fina och välutrustade lägenheter. Bokar man vår transfer från flygplatsen, så klarar man sig bra utan hyrbil. Närmaste mataffär finns femhundra meter från boendet.

Gratis transfer

Det finns möjlighet att åka gratis transfer till Morgado och Álamos, de övriga två golfbanor som ingår i golfpaketen. Hotellet erbjuder också gratis transfer två gånger per dag till Albufeira. Från lägenhetshotellet tar det bara några minuter att gå till stranden. Salgados naturreservat ligger några minuters promenad bort från golfklubben. Algarve shopping ligger 15 minuter bort med bil, och det är en av regionens bästa och största shopping center. Det finns flera olika golfpaket att välja mellan och under lågsäsong kan man även boka fri golf.

Flexi-GF med Islantilla golfklubb

Islantilla golfklubb finns från och med nästa höst med som alternativ golfbana för gäster som bokar våra Flexi-GF, greenfeebiljetter som är giltiga på sju golfbanor och som ger många valmöjligheter till våra kunder. Det är ett perfekt val för den som önskar spela många olika golfbanor under sin vistelse och med stor flexibilitet angående hur många rundor de vill spela på varje golfbana och vilken dag de vill använda sin greenfee.  Nytt för i år är också att Flexi-GF fritt kan fördelas mellan gäster med samma bokningsnummer. Paket med Flexi-GF kan nu köpas till av gäster som bokat eller bokar fri golf.  Kom ihåg att Flexi-GF aldrig kan köpas på plats, så passa på att boka i god tid innan ankomst.  

Ny möjlighet till träning i Carvoeiro

Vale da Lapa är ett 5-stjärnigt lägenhetshotell i Carvoeiro där våra gäster stortrivs. Granne med lägenhetshotellet ligger Carvoeiros bästa sportcenter, med ett stort och välutrustat gym, gruppträning, tennisbanor och andra aktiviteter och faciliteter. Från och med hösten kommer gäster på Vale da Lapa kunna promenera via en grind direkt från boendet till sportcentret. Dessutom erbjuds våra gäster rabatterade priser på gymmedlemskap, aerobics- och dansklasser.

Gratis internet i lägenheten i Punta Umbria

Leo Punta Umbria Deluxe rankas nu som ett av de bästa lägenhetshotellen i regionen, och erbjuder nu gratis trådlöst internet i lägenheten för en enhet. Dessutom finns gratis trådlöst internet i alla gemensamma utrymmen. Gäster som önskar ytterligare en internetuppkoppling i lägenheten, som också är anpassad för mera internettrafik, kan köpa det för 20€ per månad via receptionen. Från och med sommaren 2014 utökas också utbudet av internationella tv kanaler.

Nytt medlemskap för er med husbil eller annat eget boende

Har du eget boende i Huelvaområdet eller planerar du att ta husbilen till Spanien? Då kan du i år boka två olika typer av medlemskap. Vi erbjuder ett medlemskap som gäller fri golf på Bellavista golfklubb. Det andra medlemskapet är ett kombinationsmedlemskap som omfattar grannbanorna La Monacilla och Bellavista. I kombinationsmedlemskapet ingår upp till sex rundor per vecka, maximalt tre på varje golfbana, om någon skulle ha ork eller lust att spela så mycket golf. Båda alternativ för gäster med eget boende inkluderar medlemskap i vår aktivitetsklubb, med möjlighet att vara med på våra utflykter, middagar samt golftävlingar på La Monacilla och andra banor.

Kundtjänst med chat

För att kunna ge våra kunder ännu bättre service, så går det nu att nå oss även via chat, vilket är ett utmärkt alternativ för er som har bokningsfrågor och önskar kontakt med vår personal. Välkomna till vår nya kundtjänst.

SoloGolf

Under 10 år har vi erbjudit longstay till många tusentals gäster, och det tänker vi fortsätta med. GolfiSpanien har varit ledande under ett decennium när det gäller att erbjuda destinationer av hög klass med bra golfbanor, service och aktiviteter till förmånliga priser. Från och med 2014 kommer vi även att sälja paketresor under namnet SoloGolf, som blir en del av samma vägvinnande koncept. Många av våra resenärer väljer att resa med oss för de önskar just sol och golf, när det är mörkt och kallt därhemma. Eftersom vi har resenärer från många länder och själva ordet ”och” stavas på olika sätt, så valde vi istället ett enkelt ”o”.  Våra singelresenärer tyckte att namnet var bra, och uttalade det sologolf. I Spanien, varifrån vi administrerar det mesta, så översätts sólo golf till bara golf. Även om golfen är långt ifrån allt, så hade ingen av oss jobbat här idag om det inte varit för vår kärlek till golfen. Hur frustrerande än golfen kan vara vissa dagar, så finns det ingen bättre sport när det gäller socialt umgänge, vackra omgivningar, möjlighet att spela och tävla oavsett ålder samt fysisk och mental utmaning. Hemsida, Informationen och priser för SoloGolf kommer att vara detsamma som för GolfiSpanien. Alla tre webbadresser sologolf.se, sologolf.no och sologolf.dk tar er till samma sökmotor och hemsidor som tidigare.   

Vi önskar er alla en trevlig sommar och välkomna att boka vinterns resa med oss.

SoloGolf | GolfiSpanien