Sommarvädret i Skandinavien har hittills varit minst sagt varierande och bjudit på sol och rejäla regnskurar om vartannat. Längtar ni efter en solsemester med önskan om att kombinera värme, bad och golf, så finner ni tips om resperioder och de bästa destinationerna i vårt nyhetsbrev. Boka er longstay eller shortstay resa redan idag, när det fortfarande finns flygbiljetter till förmånliga priser.

I vårt nyhetsbrev nedan finner ni även en kort summering av vintersäsongens alla destinationer. Ta kontakt med oss via telefon, chat eller e-post om ni behöver vägledning angående vilket av våra resmål som passar er allra bäst. Till alla er som reste med oss den fantastiska vintersäsong som varit, så säger vi tack och välkomna tillbaka. Vi önskar samtidigt alla nya gäster hjärtligt välkomna och hoppas ni kommer att stortrivas. Finn det bästa resmålet för dig nedan via vår vägledning över säsongs destinationer och tryck på de blå länkarna för mera information.

Punta Umbria | Costa de la Luz | Spanien

La Monacilla hål 2Från lägenhetshotellet Leo Punta Umbria Deluxe går man bara över vägen och via träbroarna genom sanddynerna för att komma till den fantastiska stranden på ett av våra mest prisvärda resmål. Lägenhetshotellet ligger vid ett naturområde, så det är lugnt och tyst med alla möjligheter för avkoppling.

Våra gäster spelar framför allt på La Monacilla, en golfbana designad av José Maria Olazábal med fem utslagsplatser. Rosa tee passar perfekt för nybörjare och den som tycker att banorna är för långa från röd tee. Det är alltid bra rull på fairway. 

Kampanj | Gratis rangebollar!

Just nu har vi kampanj på våra golfpaket där våra gäster med olika medlemskap får en gratis hink rangebollar, så att de kan träna varje dag de är på klubben.

Det finns golfpaket med spel på sju olika golfbanor för gästerna på Punta Umbria alternativt möjlighet att komplettera medlemskapet med fri golf med olika rabatterade greenfeepaket. 

El Rompido | Costa de la Luz | Spanien

Marismas Club lägenhetshotellEl Rompido har varit ett av våra mest populära resmål under många år. Här finns 36 hål i ett naturreservat, utan störande bebyggelse runt golfbanan. Det har gjorts omfattande investeringar och förbättringar på båda golfbanorna, som gått från riktigt bra till ännu bättre.

Välj att bo på lägenhetshotellet vid hål 2 och 3 på södra golfbanan eller på hotellet vid klubbhuset. Det finns möjlighet för våra gäster på båda boenden att boka på halvpension. Det finns även möjlighet att boka på ett valfritt antal rabatterade frukost- och middagskuponger till hotellets populära buffé.

Under badsäsongen erbjuder hotellet gratis transport med badbåten mellan El Rompido marina och hotellet. Även om det är bekvämast med hyrbil, så klarar man sig bra utan bil i El Rompido.

På El Rompido finns vår största aktivitetsklubb, där vi arrangerar allt från golftävlingar, vattengymnastik och BungyPump till musikkvällar med allsång. 

Islantilla | Costa de la Luz | Spanien

Islantilla Azul hål 2Islantillas hotell ligger precis vid klubbhuset och här finns en 27-hålsanläggning med många spännande golfhål.

Nyhet | Många förbättringar på golfbanan!

Golfbanan är nu lite mer lättspelad, jämfört med tidigare år, för den som slår snett. Klubben har tagit bort ett stort antal buskar och träd, och det gör en stor skillnad för spelglädjen. 

Alla gäster bor med halvpension, så det finns mycket tid för golf, promenader, dopp i poolen och vila. Här klarar man sig mycket bra utan hyrbil. Boka vår transfer till och från Faro flygplats.

Under badsäsongen har hotellet gratis transport till och från stranden och hotellets beach club.

Islantilla är en utmärkt destination för den som vill koppla av och slippa disk och städning under några veckor. 

Costa Esuri | Costa de la Luz | Spanien

Costa Esuri golfklubb tillåter spel med hund på golfbanan.Nyhet | Klubben drivs i ny regi sedan september 2014!

Costa Esuri är nu åter en populär 18-hålsanläggning, med mycket prisvärda golfpaket som inkluderar välutrustade lägenheter och fri golf.

På Costa Esuri är det stor tillgänglighet på golfbanan, och sällan behov för tidbokning.

Costa Esuri ligger några minuters bilresa norr om Ayamonte, precis vid gränsfloden mellan Spanien och Portugal. Destinationen är utmärkt för den som önskar utforska både Algarvekusten och Huelvaregionen. 

Golfklubben tillåter våra gäster att ta med sin hund i koppel på golfbanan, och det finns även lägenheter som är speciellt utvalda för att passa hundar och hundägare.

 

Salgados | Algarve | Portugal

Vilas das Lagoas lägenhetshotellSalgados 18-hålsbana ligger inom några minuters gångavstånd från lägenhetshotellet Vilas das Lagoas, som har fina och välutrustade lägenheter.

Nyhet | Välj väderstreck på balkongen!

Nytt för i år är att man kan välja väderstreck på balkongen i samband med bokning och få sydlig eller västlig riktning mot ett tillägg. 

Bokar man vår transfer från flygplatsen, så klarar man sig bra på plats utan hyrbil. Närmaste mataffär finns femhundra meter från boendet. Hotellet erbjuder gratis transfer till staden Albufeira samt Morgado och Álamos, de två övriga golfbanorna som ingår i golfpaketen. Under lågsäsong kan man även boka fri golf för spel endast på Salgados omtyckta golfbana.

Nyhet | Gratis golfclinic en gång i veckan på Salagdos!

Salgados ligger endast några minuters promenad från stranden och 15 minuters bilresa från Algarve Shopping, regionens bästa köpcenter. 

Vilamoura-VilaSol | Algarve | Portugal

Palmyra lägenhetshotellPalmyra lägenheter är av allra högsta standard med välutrustade kök. Här bor våra gäster på andra sidan drivingrangen på VilaSols vackra 27-hålsanläggning. 

Inom några minuters bilfärd finns hundratals restauranger, matbutiker och aktiviteter i Vilamoura marina och Quarteira centrum.

Vilamoura ligger endast 20-minuter från Faro flygplats, och här kretsar det mesta runt golf och den fina stranden. Läget i centrala Algarve är perfekt för den som vill utforska kusten.   

I medlemskap med fri golf ingår VilaSols 27 hål, samt möjlighet att spela gratis på  fyra andra golfbanor i västra delen av Algarve. 

Carvoeiro | Algarve | Portugal

Vale de Oliveiras lägenhetshotellGäster som väljer Carvoeiro kan inte få det mycket lyxigare. Destinationen rankas som den allra bästa av våra gäster, som bor på två av de finaste 5-stjärniga lägenhetshotellen på Algarvekusten, Vale de Oliveiras och Vale da Lapa.

Det ingår fri golf på fem olika golfbanor. Båda lägenhetshotellen ligger endast några minuters bilresa från Gramacho och Vale da Pinta, två av Algarves mest populära golfbanor. Övriga golfbanor som ingår i paketet är den omtyckta golfbanan Silves, samt den utmanande golfbanan Alto. Det finns även möjlighet att spela gratis på VilaSols 27-hålsanläggning, som ligger 45 minuter bort med bil.

Carvoeiro är en charmig fiskeby med ett mycket stort utbud av bra restauranger och barer. Stranden ligger precis i centrum av byn. Det är nära till städerna Portimão och Lagoa. 

Trött på regn och kyla?

Den mest underbara tiden för sol, golf och bad på Iberiska halvön är från mitten av september till slutet av oktober samt under april månad. Medeltemperaturen i skuggan är 22-25 grader och solen värmer härligt. Vädret motsvarar den allra bästa sommar, som vi alla drömmer om.

Vi rekommenderar golf på förmiddagen och svalkande dopp i det ljumma havet på eftermiddagen. Njut av de ljuvliga kvällarna och tropiska nätter.

Våra mest populära destinationer för alla dem som älskar havsbad är Salgados i Portugal samt Punta Umbria, El Rompido och Islantilla på Costa de la Luz i Spanien. Costa de la Luz är känt för att ha många av de bästa stränderna i Spanien. På vår hemsida finns statistik om temperaturen både i havet och på land under olika månader.

Det finns fortfarande billiga flygbiljetter med TAP, Norwegian och Ryanair om man kan vara flexibel med sina resdatum. Som vanligt väljer man själv antal resdagar hos oss, och på de allra flesta lägenhetshotell kan man fritt välja ankomstdag. På vår hemsida finns tips om flyg.  

Ännu så länge finns platser kvar på alla destinationer. Skynda er att boka, för vissa lägenhetstyper har redan väntelista och våra mest populära resmål får alltid bokningsstopp under högsäsong.
 

Sol, bad och vackra stränder

Dags att boka hyrbil, transfer och matbiljetter

Har ni redan bokat boende, golf och flyg, så är det nu dags att boka hyrbil, transfer och matbiljetter via vår hemsida. Hyrbilsbokningen från Faro och Lissabon, med förmånliga priser och specialanpassade villkor för våra gäster, kan nu göras via vår egen sökmotor högst upp till vänster på hemsidan. Hyrbilsbokning från Malaga görs tills vidare via en separat sökmotor på vår hemsida.

Matbiljetter och transfer bokas i steg 3 i samband med bokning alternativt under Mina Bokningar vid ett senare tillfälle.

Longstay nu för 12:e året

Under 12 år har vi erbjudit longstay till många tusentals gäster. GolfiSpanien har varit ledande under mer än ett decennium när det gäller att erbjuda destinationer av hög klass med bra golfbanor, service och aktiviteter på plats till förmånliga priser.

Från och med 2014 säljer vi även paketresor under namnet SoloGolf, som blir en del av samma vägvinnande koncept. Många av våra resenärer väljer att resa med oss för de önskar just sol och golf, när det är mörkt och kallt därhemma. Välkommen att resa med oss. Kom och byt snö mot gröna greener. 

Kontakt med vår personal

Har ni frågor så ta kontakt med oss via e-post, telefon eller vår chat. Under sommarmånaderna kan ni också ringa oss på telefon 070-891 07 72 vilket motsvarar +(46) 708 910772 om ni ringer från ett annat land än Sverige.
Vi önskar er alla en trevlig sommar med massor av härliga golfrundor.


SoloGolf | GolfiSpanien