Kära gäster,
Det är många som redan planerar inför vintersäsongen 2018-2019. Bokningen öppnar tisdag den 20/2 klockan 20:00. Det går då att boka Carvoeiro, El Rompido, Vilamoura-VilaSol och Islantilla. Våra databaser kommer fortlöpande att uppdateras med flera destinationer samt priser för hyrbil, transfer och andra tillval, så snart våra samarbetspartners är klara med priser och villkor. Via första sidan på vår hemsidan finner ni aktuell information om vilka resmål som är upplagda och bokningsbara.

Om ni bokat en destination och sedan önskar att byta till ett annat SoloGolf | GolfiSpanien resmål när det öppnat för bokning, så kan ni göra det utan problem fram till och med 2018-03-31 och vid mån av plats.

Nyheter i Carvoeiro

Precis som tidigare år, så erbjuds alla longstay gäster medlemskap med fri golf på Pestanas fem golfbanor. Nytt för kommande vintersäsong är att vi förbokar fyra golfrundor per vecka och person, istället för tre rundor som varit praxis under de senaste åren. Medlemskapen har blivit dyrare, men med den stora beläggning som varit på destinationens fem golfbanor de senaste två åren, så har det varit ett önskemål från många gäster att få flera förbokade starttider. Ytterligare golfrundor kan bokas direkt med personalen på golfklubben utan tilläggskostnad, men tidigast fem dagar innan speldatum.

För gäster som vill spela riktigt mycket golf, och gärna förbokar alla rundor hemifrån, så finns ett nytt alternativ som heter Gramacho Residences i Carvoeiro. Medlemskapet heter fri Premium golf, vilket är en produkt där gästen kan boka ett valfritt antal golfrundor på Pestanas fem golfbanor så snart bekräftelse på boende och medlemskap har mottagits. Hotellet har ett gym, bastu och ångbastu. Just nu byggs också en stor puttinggreen, till alla som vill träna lite extra efter rundan. Gratis transfer till och från klubbhuset gör att Gramacho Residences är ett mycket bra val för den som spelar ofta och gärna. Väl på plats, kan man även boka på eftermiddagsrunda de dagar man orkar spela mer än 18 hål.

Nyheter i Vilamoura-VilaSol

Pine Hills Vilamoura är lyxlägenheter som sedan några månader tillbaka ägs av ett nytt företag. Ett gym har redan installerats och inventarier och möbler håller på att uppdateras. Våra gäster, som bokar tidigt, har tillgång till de mest populära lägenheterna med mycket sol på uteplatser och balkonger. På Pine Hills finns det lägenheter med ett, två och tre sovrum. Den som vill bo riktigt lyxigt bokar takvåning, som har bästa utsikten, tre sovrum, en balkong som sträcker sig runt nästan hela lägenheten, privat hiss inne i lägenheten och stor takterrass.

Nytt för kommande vintersäsong är att vi förbokar fyra golfrundor per vecka och person, istället för tre rundor som varit praxis under de senaste åren. Ytterligare golfrundor kan bokas direkt med personalen på golfklubben utan tilläggskostnad, men tidigast fem dagar innan speldatum.

Nyheter i El Rompido

Precise, hotellkedjan som sköter om lägenhetshotellet Marismas Club på El Rompido golf resort, satsar ordentligt på att förbättra lägenheterna. Inom kort ska sovrummen uppgraderas med nya nya madrasser, täcken, kuddar och sänglinnen. Samma inventarier ska snart finnas i alla lägenheter, så rumstypen Comfort kommer att ersättas av Lägenhet Syd, Lägenhet Väst, Lägenhet Hörn och Lägenhet Standard. Våra gäster, som bokar tidigt och väljer Lägenhet Syd, Lägenhet Väst eller Lägenhet Hörn, har precis som alla tidigare år möjlighet att boka de populäraste lägenheterna i byggnaden och få bekräftad solriktning på balkongen. Longstay gäster som bokar medlemskap med fri golf på El Rompidos två golfbanor får tre förbokade starttider per vecka samt 9 hål förbokad sällskapsgolf på lördagar. Ytterligare golfrundor kan bokas utan kostnad direkt med personalen på golfklubben tidigast sju dagar innan speldatum. Renovering planeras nu också av köken på Marismas Club, men inget startdatum är bestämt.

Bokningsregler

När det finns ett mycket begränsat antal lägenheter av en viss typ, så har vi tillsammans med hotellen bokningsregler för att kunna maximera antal bokningar. Det gäller till exempel på Vale de Oliveiras i Carvoeiro för alla lägenhetstyper samt hörnlägenheter på El Rompido. Läs informationen noga på vår hemsida innan ni gör er bokning. Bokningen bekräftas aldrig automatiskt av bokningssystemet för dessa lägenhetstyper, utan samtliga bokningar hamnar på väntelista och bekräftas i turordning och enligt bokningsreglerna. Informationen finns uppdaterad för nästa vintersäsong på hemsidan http://www.golfispanien.se/boka-golfresa

Två-resort rabatten fortsätter samt höst-vår rabatten. Mer information finns på vår hemsida under Särskilda villkor. http://www.golfispanien.se/sarskilda-villkor

Önskemål av lägenhet kan göras i kommentarfältet i samband med bokning, men kom ihåg att vi aldrig någonsin bekräftar ett specifikt lägenhets nummer, endast lägenhetstyp. Reser ni tillsammans med vänner, så är det mycket viktigt att ni uppger deras namn i kommentarfältet när ni bokar, så att ni placeras i samma golfgrupp för förbokade starttider.

Vi önskar er alla en härlig vår och hjärtligt välkomna att boka en ny resa inför kommande vintersäsong.

SoloGolf | GolfiSpanien