Kom och fira in det nya året tillsammans med oss! Festen är öppen för alla som bokat resa med SoloGolf | GolfiSpanien och priset är 40 € per person. I år arrangerar vi vår egen nyårsmiddag och fest på grund av att hotellet har fördubblat priset i jämförelse med tidigare år. Vi firar in det nya året på den mysiga restaurangen La Espuela, som ligger högt på en höjd med utsikt över golfbanan Norte. Det ingår transferbuss från Marismas Club. Den avgår 19:50 och resan tar endast fyra minuter. 

Vi har hyrt restaurangens kock, som kommer att bjuda oss på en specialkomponerad nyårsmeny med såväl skandinaviska som andalusiska inslag.

Välkomstdrink som serveras tillsammans med två andalusiska kanapéer

Bröd och smör

Första förrätt
Maché med skaldjurssallad

Andra förrätt
Pumpasoppa med inslag av hetta och julkryddor

Varmrätt
Ugnsstekt kött med helstekt potatis och grönsaker

alternativt

Ugnsstekt torskfilé med skaldjurssås, potatis och grönsaker

Efterrätt
Oreo cheesecake med choklad och karamell
Kaffe eller te

Det ingår välkomstdrink, vin och vatten till maten, kaffe eller te samt cava, spanskt mousserande vin, vid 12-slaget.
Vinerna kommer från Huelva- och Extremadura regionen.

 

För att priser på middagen ska vara så lågt som möjligt, så kommer vi att ha självservice av dryck. Herrarna vid varje bord ser till att alla har något att dricka i glasen. Vi hjälps också åt att duka av borden i takt med att vi blir serverade nya rätter.

Klockan 23:00 bjuder vi upp till dansvänliga toner, så ta med er sköna skor. Restaurangen är rymlig och tillåter båda bugg och foxtrot. För er som lämnat dansskorna hemma, går det bra att slappna av i baren eller på terrassen. När middagen är färdigserverad beställs och betalas all ytterligare dryck till personalen i baren. Det finns möjlighet att köpa drinkar, whiskey, cognac och diverse likörer till förnuftiga priser.  

När vi börjar närma oss tolvslaget samlas vi för att fira in det nya året. Alla gäster bjuds på cava och vindruvor, som vi enligt spansk tradition sväljer i takt med klockslagen. Ta gärna med en varm jacka eller fleecefilt för att hålla er varma om ni går ut på terrassen för att se på nyårsfyrverkeri. Restaurangen ligger högt, så är det en stjärnklar natt så ska vi kunna se färgsprakande fyrverkeri från Cartaya, Lepe och El Rompido.

Klockan 00:30 går vår transport tillbaka till Marismas Club eftersom vi ska spela Nyårsgolfen dagen därpå. Första start i tävlingen är kl. 10:40 och vi spelar en bästboll med formatet Önskegolf, där gästerna själva har möjlighet att önska upp till tre spelpartners. Kom ihåg att alla som bor på Marismas Club i El Rompido är automatiskt inlottade i tävlingen. Önskar ni ingen speciell spelpartner, så lottar vi ihop er med våra andra gäster.

Alla intresserade ska anmäla sig så fort som möjligt via internet, och senast 13/12. Gäster som är på plats, ska betala nyårsfesten på kontorstid den 15/12. Gäster som har ankomst efter 15/12 ska betala nyårsfesten på välkomstmötet dagen efter ankomst. Anmälan är bindande och vi måste betala restaurangen den 15/12. Gäster som avbokar nyårsmiddagen efter den 15/12 måste ändå betala hela beloppet, 40 €.   

Gäster ska i samband med anmälan specificera om de önskar kött eller fisk som varmrätt. De som har någon matallergi, ska meddela det i samband med anmälan så att ett bra alternativ kan serveras. 

Boka nyårsfest <- Tryck på länken

Varmt välkomna till ett trevligt avslut och en fin början på det nya året!