Hjärtligt välkomna till vår Nyårsfest, som startar med en luxuös buffé på restaurang Atalis i lägenhetshotellet Marismas Club. Det serveras skaldjur, olika sallader, fläskfilé i rödvinssås, lax i fänkålssås, ugnsbakad kalkon, entrecote, havsabborre, cannelloni med spenat och blåmögelost, rostade grönsaker och potatis, friterade räkor och mycket mera. Till efterätt finns ett stort antal desserter, glass och tårtor att välja mellan samt spanska klassiker som nougat och rispudding. Alla som är anmälda till middagen samlas kl. 20:00 utanför Atalis. Planen är att vi ska umgås, äta och dricka gott fram till kl. 23:00.

Prisutdelning, cava och druvor

Sedan startar vår prisutdelning utanför Macarella bar, vilket är våning 0 för lägenheterna med ett sovrum. Alla SoloGolf | GolfiSpanien gäster är välkomna, även de som inte vill delta under middagen. Vi delar ut pris för Önskegolfen 30/12 och 31/12. Strax innan 12-slaget, så serveras alla cava och 12 vindruvor. På tv-skärmar i Macarella bar visas klockan i Madrid, och det gäller att svälja vindruvor i takt med klockslagen. Sedan börjar fyrverkerierna, festen och live musik. Dansen håller på fram till 04:00, men gäster som hellre sitter ner och pratar, finner platser i och utanför baren.

Bokning och betalning

Den stora nyårsbuffén inklusive vin, öl, cava och nyårsdruvor kostar 65 € per person. Gäster som vill anmäla sig till nyårsbuffén ska boka via vårt formulär Boka nyårsfest <- Tryck på länken på hemsidan http://www.golfispanien.dk/Bokning/Nyar.html.

Anmälan är bindande. Platser kan bara garanteras till dem som bokar senast 8/12. Buffén brukar alltid bli fullbokad. Betalningen sker direkt till hotellreceptionen, med kreditkort eller kontant, senast 26/12 . Gäster med ankomst efter 26/12 betalar i samband med incheckning. Gäster, som inte anmält sig senast 8/12, ska kontakt hotellreceptionen för att höra om det finns lediga platser samt meddela vår golfvärd. 

Hjärtligt välkomna!
Vi ser fram emot ett riktigt Gott Nytt 2019!
SoloGolf | GolfiSpanien