Halvpension, frukost och rabatterade matbiljetter på Vale da Lapa


Nu har det blivit ännu mera attraktivt att välja 5-stjärniga lägenhetshotellet Vale da Lapa. Gäster som önskar ha det riktigt bekvämt, kan boka på frukostbuffé alternativt halvpension till mycket rabatterade priser. Under middagen ingår en trerätters meny. Under högsäsong serveras en middagsbuffé. Observera att dryck kommer i tillägg under middagen.

Vi har även goda nyheter för longstay gäster som önskar skämma bort sig då och då. Pateu da Lapa har en härlig morgonbuffé, som passar utmärkt som brunch när man vill äta sen frukost i solen på restaurangens terrass. Det finns rabatterade frukostbiljetter att köpa som tillval. Dessutom finns kraftigt rabatterade middagsbiljetter inklusive husets vin, öl samt vatten. Maten brukar vara mycket uppskattad på Vale da Lapa, och det är skönt att gå till dukat bord efter en dag på golfbanan. 

Boka på det antal matbiljetter ni önskar i samband med bokning alternativt i efterhand via Mina Bokningar på vår hemsida. Matbiljetterna är giltiga alla dagar och är inte personliga. Ni bokar precis det antal biljetter ni önskar. Ni besöker restaurangen de dagar det passar er och ni vill ha lite extra guldkant på tillvaron, alternativt de dagar det är tomt i kylskåpet.

Rabatterade frukostbiljetter till hotellets frukostbuffé: 7,50 €. Ordinarie pris 15 €.

Rabatterad middagsbiljett till hotellets 3-rätters meny eller buffé, inkl. husets vin eller öl samt vatten: 20 €. Ordinarie pris 22,50 €, exkl. dryck.

Frukostpension: 6,5 €  per bokad natt

Halvpension: 16,50 € per bokat natt, exkl. dryck vid middag.