Karnevalgolfen 2015 blev en riktigt härlig fest. Årets tävlingsformat var 9 hål scramble på El Rompidos norra golfbana med tre specialregler där juniorklubbor skulle användas på ett korthål samt en bunker skulle besökas under rundan. Den största utmaningen strategiskt och mentalt visade sig vara på hål 5, där alla i laget skulle bidra med minst ett slag. Rundan spelade i stålande solsken. Det var 22 grader i skuggan, så det blev ganska varmt under peruker och lösbröst. Ko, clown och påve rapporterade att det var hett, men varmaste dräkten hade förmodligen superhjälten Lars Ivar Karlsson, som hade ett vadderat sexpack med magmuskler, mantel och hel dräkt.  

Dagens vinnare blev laget med Krister Sjöberg, Annie Hydes, Britt Lessner och Maia Samuelsson på 31 slag. Endast några decimaler efter kom laget med Christina De la rose Karlsson, Göran Ingels, Harry Jacobsson och Britta Samuelsson på 31,7 slag. På tredje plats kom laget med Sven Larsson, Lars-Göran Samuelsson, Katharina Samuelsson och Britten Guldbäck på 31,9 slag.          

Efter 9 hål bjöds det på kaffe med våffla och sylt. Den stora räkfesten drog igång efter sista bollen hade kommit in. Alla njöt av gott vin från Huelva regionen, räkor med olika dippsåser och bröd. Sedan bjöds det på jordgubbar från odlingarna nära El Rompido med kondenserad mjölk och kaffe. Kvällen fortsatte med vin, skönsång, karaoke och dans. En sjöman dansade så vilt att tv och kaaoke maskin flög i golvet, men allt klarade sig turligt nog. Störst uppmärksamhet fick Lady Gaga och ett antal transvestiter med lösbröst och nätstrumpor, som fick benen att likna kassler.

Efter festen var det flera som inte ville ta av sig sin utklädnad. Det var en riktigt trevlig kväll, och vi ser redan fram emot nästa karnevalgolf.  

Vi lägger ut fler bilder på denna sidan, allt eftersom vi får in fler bilder från deltagare. 

SoloGolf | GolfiSpanien