Passa på nu att boka bästa julklappen till dig själv!

Vi har flera prova-på-erbjudanden som gäller resor på 1 till 2 veckor under våren 2019. Vi är experter på longstay golfresor, men förstår att det är ett stort steg för dig, och många andra, att boka 28 nätter eller längre på en okänd semesterort. Nu finns det möjlighet att besöka tre av våra resmål under en eller två veckor våren 2019 till kampanjpris.

För att få billigaste priset, så boka en vistelse under lågsäsong, vilket normalt infaller under december och januari. Då är det också stor tillgänglighet på de flesta golfanläggningar. Februari är mellansäsong, medan mars och april är högsäsong för golfanläggningarna på Iberiska halvön.

För dig som aldrig rest på longstay tidigare, så rekommenderar vi kampanjen Nyfiken och en testvecka på El Rompido i Spanien.

För dig som är van longstay resenär, men som har lust att prova något nytt, så rekommenderar vi Vilamoura-VilaSol i Portugal. Förläng din redan bokade vistelse med en extra vecka, eller två, på lyxiga lägenhetshotellet Pine Hills Residences.

För dig som inte orkar vänta på golfsäsongen därhemma, så rekommenderar vi budgetalternativet Punta Umbria i Spanien, där du får riktigt mycket golf och boende för pengarna.

Har du frågor om våra kampanjer eller om våra resmål, så ta kontakt med vår personal på telefon +(46) 708 910772, via vår chat eller via e-post.

 

Nyfiken på Longstay?

Boka en testvecka på El Rompido i Spanien

Funderar du på longstay? Ska du snart bli pensionär? El Rompido har länge varit ett av Europas mest populära longstay resemål för golfare. Det är också den perfekta destinationen att börja resa på longstay. Att man bor på anläggningen och kan gå till två bra golfbanor är en anledning. De vackra omgivningarna är en annan. Att vi sedan arrangerar en mängd sociala aktiviteter på resmålet är en tredje. Funderar du på att boka longstay nästa vinter, så passa på att komma och testa.

Kampanjregler

Priset för testveckan på El Rompido gäller när två personer delar en lägenhet på Precise Marismas Club med två sovrum och två badrum. Bokningen måste ske före 2019-02-28 och gälla en resa på 7 nätter med sista utcheckningsdatum 2019-04-30.

För att få rabatten på 50 € per person, så skriv in koden Nyfiken i fältet Kampanjkod i steg 3 i samband med bokning.

Erbjudandet kan inte kombineras med Höst-Vårrabatt, 2-Resort rabatt eller andra rabatterbjudanden.

Läs mer om El Rompido>>

Läs mer om lägenhetshotellet i El Rompido >>

 

Flexibel när det gäller destination?

Prova Portugal och det lyxiga alternativet Vilamoura-VilaSol

Reser du alltid till samma destination och alltid till Spanien? Portugal har verkligen mycket att erbjuda, och Vilamoura är en av Europas mest populära golfdestinationer. Boendet Pine Hills Residences erbjuder rymliga lyxlägenheter. För gäster som bokar en vecka, så ingår ett golfpaket med fem greenfeebiljetter: 2 VilaSol, 2 Silves och 1 Gramacho. För gäster som bokar två veckor ingår medlemskap med fri golf på VilaSol och fyra andra Pestana golfbanor i regionen. Har du redan bokat longstay i Spanien, så varför inte avsluta eller börja semestern med ett besök i Vilamoura-VilaSol? Du kommer inte att bli besviken.

Kampanjregler

Kampanjen gäller på destinationen VilaSol och lägenhetshotellet Pine Hills Residences när två personer delar en lägenhet. Det finns möjlighet att uppgradera från ett till två sovrum mot en mindre kostnad. Bokningen måste ske före 2019-02-28 och gälla en resa på 7-14 nätter med sista utcheckningsdatum 2019-04-30.

För att få rabatten på 75 € per person, så skriv in koden Flexibel i fältet Kampanjkod i steg 3 i samband med bokning.

Erbjudandet kan inte kombineras med Höst-Vårrabatt, 2-Resort rabatt eller andra rabatterbjudanden.

Läs mer om Vilamoura-VilaSol>>

Läs mer om lägenhetshotellet i VilaSol >>

 

Vill du träna och få en tidig start på säsongen?

Välj Punta Umbria med medlemskap på La Monacilla, så får du riktigt mycket golf för pengarna

Bokar du La Monacilla, så ingår fri golf på en golfbana med stor tillgänglighet. La Monacilla är en perfekt destination för dig som vill träna inför säsongen, och alla som bokar våren 2019 bjuds dessutom på en gratis hink med rangebollar varje dag. La Monacilla har Huelvaregionens bästa träningsområden, så det finns alla förutsättningar för att förbättra ditt golfspel. Lägenheterna på Leo Deluxe i Punta Umbria har två sovrum och ett badrum.

Kampanjregler

Kampanjen gäller på destinationen Punta Umbria och lägenhetshotellet Leo Deluxe när två personer delar en lägenhet. Det finns möjlighet att uppgradera till Hörnlägenhet mot en mindre kostnad. Bokningen måste ske före 2019-02-28 och gälla en resa på 7-14 nätter med sista utcheckningsdatum 2019-04-30.

För att få rabatten på 50 € per person, så skriv in koden Träning i fältet Kampanjkod i steg 3 i samband med bokning.

Erbjudandet kan inte kombineras med Höst-Vårrabatt, 2-Resort rabatt eller andra rabatterbjudanden.

Läs mer om Punta Umbria >>

Läs mer om lägenhetshotellet i Punta Umbria >>

Övriga kampanjer

Salgados och Punta Umbria erbjuder kampanjer under våren 2019. Läs mer på vår hemsida >>