Restaurante Chino TAI Feng Lou

Kinesiska restaurang, nära Mercadona,  har länge varit en favorit bland våra gäster. De har mycket god mat till billiga priser. Många tar också take-out med hem efter golfrundan. Mest prisvärd är deras dagens lunch.

Avenida Islantilla

Pavarotti

Restaurangen i LaAntilla saknar det mesta när det gäller stil i inredningen, men maten smakar utmärkt och det är ganska billigt. De har mycket god pasta och pizza. De är mest kända för Husets sallad. Salladen passar perfekt som förrätt om man delar den på fyra personer.

100 Montaditos

Denna kedja finns över hela Spanien. De serverar små munsbitar (tapas) i form av baguetter. Mycket prisvärt och väldigt gott tillsammans med en kall dryck.

Centro Comerical Islantilla

Cafe de Indias

Kedjan serverar mängder av olika sorters kaffe, te och varm choklad. De har även baguetter, smörgåsar, glass och andra godsaker.  På caféet i Islantilla har man fantastisk utsikt över havet.

Centro Comerical Islantilla

Restaurante Casa Machaquito

Lite dyra priser, men riktigt god mat. De har en god Arroz de Marinera, goda kötträtter och många bra efterrätter.

Centro Comerical Islantilla

Asador Frango da Guia

Guia är en liten by i Portugal där de är kända för att föda upp världens godaste kycklingar. Där finns flera kycklingrestauranger, men ingen mera känd än Rei Dos Frangos O’Theodoso som får 5 GolfiSpanien solar i betyg. Det är nästan 1 timme i bil från Portugisiska gränsen till Guia, men restaurangen i Lepe är de som kommer närmast i Huelva området. Beställ kyckling som är ”semi-picante”, tomatsallad och pommes frites. Öl passar bäst till maten.

C. C. Marina Ocio, Lepe

La Trattoria Vinci

La Trattoria Vinci är en italiensk restaurang mitt emot C.C. Marina Ocio med god mat.

Avenida de Andalucía, Lepe 

Telepizza

Mitt emot C.C. Marina Ocio i Lepe ligger Telepizza. Det är södra Europas motsvarighet till Pizza Hut. De har mycket goda pizzor med Amerikansk botten. Telepizza är bäst som hämtpizza. Ring 959 38 43 49 för att beställa. 

Avenida de Andalucía, Lepe 

D'la Plaza

Relativt ny Italiensk restaurang, med fräsch inredning och god mat.

Plaza Fuente Vieja  1, Lepe

El Colestorol | Taberna Casa Joaquin

Detta är ingen restaurang för vegetarianer. Restaurangen serverar kött med kött. Längst inne i restaurangen finns en mysig öppen spis och där hänger det diverse djurhuvuden på väggarna. Restaurangen heter egentligen Taberna Casa Joaquin, och har länge varit känd för att servera det möraste köttet. Det är mycket svårt att finna vägen till restaurangen. Från Islantilla ska man köra förbi Isla Cristina mot Ayamonte, och svänga vänster strax efter att man har kört över sista bron.

Bda. Estación, Isla Cristina
Tel. 959 34 38 94

La Boccana

Vår absoluta favoritrestaurang efter Huelva kusten, som ligger inne i sporthamnen, puerto deportivo, i Isla Cristina. Vi rekommenderar att man provar ett antal olika förrätter, samt flera olika efterrätter. 

Puerto Deportivo, Isla Cristina
Tel. 959 34 30 71

 

 
 
 

Sök och jämför priser   Boka boende, golf, transfer och hyrbil